Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

НЕВОЉЕ У БРАКУ: Џастин Бибер ПРЕТИО ПРСТОМ и УРЛАО на супругу пред СВИМА (ВИДЕО)

Џастин и Хејли Бибер нису могли да се контролишу у јавности.

1626271638_pjimage--2-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/haileybieber/Тwitter/Perez
Oglas

Иако важе за један од најскладнијих брачних парова у Холивуду, Џастин и Хејли Бибер посвађали су се након певачевог наступа у Лас Вегасу.

Наиме, на интернету се појавио снимак како Џастин, видно узнемирен, виче на своју супругу, и нервозно маше руком.

Прочитајте још: Креиран по замисли певача: Ево какав аутомобил вози Џастин Бибер (ФОТО/ВИДЕО)

Хејлина реакција се због људи око њих није видела, али је забележен њен укочен и наизглед преплашен ход.

На снимку се чују и виде фанови који су вриштали од узбуђења у холу док је славни пар пролазио, па се због тога није могло закључити шта је заправо разлог њиховог конфликта.

Љубавна прича Џастина и Хејли Бибер

Канадски певач и тинејџ икона Џастин Бибер и његова супруга, манекенка Хејли Болдвин, један су од најпопуларнијих светских парова.

Своју везу започели су 2016. године, када су само кратко уживали у романси, јер се након њиховог раскида певач вратио тада старој љубави, певачици Селени Гомез.

Прочитајте још: ХЕЈЛИ БИБЕР на улицама Париза у ХАЉИНИ и САНДАЛАМА које сви тражимо овог лета (ФОТО)

Међутим, коначан крај везе најпознатијих тинејџ звезда Селене Гомез и Џастина Бибера догодио се у марту 2018. године, након чега је Џастин обновио своју љубав са Хејли.

Исте године венчали су се тајно, а велико славље за породицу и пријатеље направили су 2019. године у Њујорку, када су поново пред олтаром једно другом изговорили судбоносно "да".

Прву годину брака познати певач је описао као заиста тешку.

- Прва година брака била је заиста тешка. Само је недостајало поверења - рекао је певач својевремено за стране медије, па објаснио:

- Било је свих оних ствари које не желите да признате особи са којом сте, јер је то застрашујуће. Не желите да их уплашите реченицом:"Бојим се."

Међутим, певач је на крају ипак истакао како је брак најбољи период његовог живота.

- Сада сам у најбољем раздобљу свог живота – у браку, који је невероватна нова обвеза. Научи те стрпљењу, поверењу, оданости, љубазности... Свим стварима које те чине добрим човеком. Хејли ме је просто извела на "прави пут" - закључио је Бибер.

Ништа пре брака!

Занимљив је податак да су се певач и манекенка наводно договорили да немају сексуалне односе пре брака, и то је, према Џастиновим речима, била права одлука.

- То је најбоља одлука коју смо икада донели. На тај начин указали смо поштовање Богу. Бог не захтева целибат да би вам наметнуо правила, већ да би вас заштитио од бола и туге. Ја сам био у целибату скоро годину дана, пре него што сам упознао Хејли. И сматрам да ми је Бог то "вратио" тако што ми је послао њу - рекао је Џастин једном приликом за "Вог".

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas