Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕЗАПАМЋЕНО СЛАВЉЕ: Погледајте како је Огњен Амиџић прославио рођење сина Перуна (ФОТО)

Супруга водитеља Огњена Амиџића, Мина Наумовић, породила се пре четири дана и на свет је донела сина коме су поносни родитељи дали име Перун

1710406618_mina_ognjen_12032024_0038.JPG
пхото:АТА
Oglas

Огњен је сада, у једном београдском ресторану, направио прославу поводом доласка малог Перуна на свет, а ако је судити по снимцима који су објављени на мрежама, лудо се проводе.

Наиме, водитељу су исцепали и мајицу на којој пише: "Добро дошао, Перуне", а водитељ није скидао осмех.

фото:принтсцреен/инстаграм-огњенамизиц

Огњен се у једном тренутку латио и микрофона и запевао свој хит "Обала".

фото.принтсцреен/инстаграм-сањалилwолф

Иначе, Огњен је током јучерашњег дана за "Блиц" признао да је јако емотиван, уплашен, као и да му супруга Мина пружа осећај сигурности.

- Прелепо се осећам, супер савршено... Али и сваки много леп догађај је исто стрес за човека. Мало ме стиже умор, али сам срећан. Мина је изашла из болнице, Перун је дошао кући и сад полако улазимо у реалан живот. Сада ћемо да видимо како то функционише. Прелепо је, али доста одговорности. Криво ми је што прво вече нисам са супругом и сином, али већ сутра ћу то надокнадити. Мина је успела све то да савлада, баш ужива у томе. Наравно да ћу јој помагати и подржавати је као и она мене. Она је особа која када узме нешто да ради она се томе посвети 100 одсто и ради без грешке. Има мајчински инстинкт, мајка је мајка, нема шта - рекао је за "Блиц" Огњен.

(Блиц)

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas