Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Незгодни комшија: ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ ПОСЕКАО КОМШИЈИНО ДРВЕЋЕ, ПА ДОБИО ТУЖБУ

Звезда филма ''Фарго'', оштетио је имање првог комшије

1681116112_profimedia-0214583696--1--glumac-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Познати холивудски глумац, Вилијам Х.Мејси(73) спада у ред незгодних комшија. Он је наводно оптужен да је ''намерно и свесно'' посекао дрвеће свог комшије, и за то се нашао на суду.

Звезда филма ''Фарго'' како наводе страни медији, оштетио је имање првог комшије Пирса Брауна, након што је наводно дао инструкције својим радницима да посеку дрвеће, које се налазило уз ограду. Његов пројекат је уништио неколико здравих, деценијама старих зрелих стабала борова са комшијиног имања.

''Борови и друга вегетација налазили су се унутар линије поседа Браунових'', наводи се у жалби коју преноси Пеопле. Вилијам иначе са својом породицом живи у Колораду.

Комшија сада потражује 600.000 долара од глумца, наводећи као разлог ''губитак вредности имовине, губитак коришћења и уживања у својој имовини, губитак приватности, повећање буке, као и емоционални стрес, иритацију, узнемиреност и претрпљену нелагодност''. Иако је Браун у то време био на одмору, он тврди да је Мејси дошао следећег месеца, и признао да су његови радници без дозовле прешли на имање и оштетили једно подручје.

Ово је пример да су познати као и сав ''нормалан свет'', те да понекад дођу у сукоб са својим кошијама, као што се многима дешава.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas