· · Коментари: 0

НИЈЕ МОГЛА ДА МИ ОПРОСТИ: Жељкова мајка о односу са Јованом- ''Када сам то изјавила, удаљиле смо се''

У једном тренутку, однос између снаје и свекрве је захладнео

1679125401_64b0093531e268ba535eb9ed751de1c4e432ff5d.jpg

Удајом за Жељка, Јовани Јоксимовић живот се из корена променио. Захваљујући музичару специфичног погледа на свет, шармантна водитељка упловила је у неку нову димензију, са каквом до тада није имала прилике да се сусретне. На првом месту постала је супруга, одмах затим и мајка троје малишана: Косте, Срне и Ане, а напослетку и нечија снаја, што јој је донело додатну врсту одговорнисти и обзира према мужу. Свекрва Јоване Јоксимовић, мада увек коректна у опхођењу према водитељки, у неком моменту, несвесно јој се замерила, због чега ју је ова, наводно, узела на зуб, те су односи захладнели.

О чему се тачно ради испричала је Весна давно за Свет.

- Јована је потпуно тип девојке какве Жељко воли. Једно време сам је виђала баш често и биле смо врло блиске, али након што сам у једним новинама изјавила да желим унучиће – удаљиле смо се. Тада је изашао наслов ‘Жељкова мама открива да је Јована трудна’, то је била чиста лаж, а ја сам ни крива ни дужна настрадала. Она изгледа није могла то да ми опрости, и отад је међу нама нека дистанца - казала је Јоксимовићева мајка, која се спонтано окренула првој супрузи свога старијег наследника- мењакињи Весни, која јој је подарила унуку Мину.

- Она често са ћерком долази код нас у викендицу у Ваљеву. Увек смо се добро слагале, и остале смо у одличним односима. Знам је још из средње школе, па ми је као ћерка - казала је свекрва Јоване Јоксимовић, која упркос чињеници да је са водитељком имала несугласице, воли да посећује дом свога сина, дружи се са унучићима, драго јој је и да их причува, породична славља не пропушта, а судећи по сликама које је Јована са супруговим родитељима својевремено објављивала на Инстаграму, чини се и да им се однос доста поправио.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.