· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

ЈАВНОСТ ГА НЕ ЗНА: Ово је МУЖ Весне Тривалић због ког је напустила СРБИЈУ (ФОТО)

Свој приватан живот крије далеко од очију јавности

1594644512_vesna-trivalic.jpg
Фото: Атаимагес

Наша позната глумица никада јавно није причала о свом супругу, а на јавним догађајима се увек појављивала у друштву колега или сама.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша ове речи Дина Мерлина никада није заборавила!

 

Весна Тривалић од 2006. године је у браку са пластичним хирургом Ненадом Пандуровићем, са којим живи у Дубаију. Имају сина Николу, кога такође јавност није упознала.

Фото: Принтсцреен Фацебоок/Ненад Пандуровиц

Никада не говори о приватном животу

Глумица тврди да има фобију од камера, и да се пред њима, изузев када снима, не осећа пријатно. Тривалићева чак и интервјуе за новине даје ретко. Када ипак пристане на разговор, она напомиње да на питања која се тичу њеног приватног живота неће одговарати. Готово никад није гостовала у неком ток-шоу програму, а Никола Којо и она гаје вишедеценијско пријатељство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Данас нам је диван дан! 🎀 #веснатривалиц #рођендан

А пост схаред бy Отворена Врата (@отворенаврата) он

Глумица се у Београд и на мале екране вратила због пројекта "Жигосани у рекету" и "Сенке над Балканом".

Прочитајте још: САХРАНА ЛАНЕТА ГУТОВИЋА: Породица, пријатељи и колеге се окупили да упуте последњи поздрав глумачкој легенди! (ФОТО)

Прославила се улогом Љиље у „Бољем животу“, Цакане у серији „Отворена врата“, Бисеније Гавриловић у „Породичном благу“ и многим другим улогама.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.