Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никад откривени детаљи: БИВШИ ДЕЧКО ДАРЕ БУБАМАРЕ отворио душу

Одлучио да открије детаље везе са познатом певачицом

1657781781_Dara-Bubamara-Toni.jpg
Фото:Инстаграм/принтскрин
Oglas

Позната српска певачица Дара Бубамара до недавно је била у вези са 23 година млађим Марком Дујаковићем-Тонијем. Пар је детаље везе крио од јавности, све до сада. Тони је одлучио да открије део до сада непознатих детаља као и то у каквом је односу сада са певачицом.

-Пријатељском. Моја жеља, а ни намера није била да будем део јавности, нарочито не преко свог приватног илити емотивног живота. Дара је права дама и о њој имам само речи хвале. Ценим њен рад и каријеру и могу да кажем да је прави друг, дивна мајка и професионалац, рекао је Тони за Курир.

Прочитајте још: Јелена Карлеуша у никад изазовнијем издању: Певачица истакла заносну фигуру у минијатурном бикинију (ФОТО)

Како разлика у годинама није занемарљива, Тони се осврнуо и на то да ли иначе воли старије Даме и да ли је разлика у годинама утицала на Дарин и његов однос.

-Волим жене са којима ми се поклопи енергија. То је био случај са Даром. Разлика у годинама ми није била важна. Код жене ми је важно да води рачуна о себи тако што поштује свој лик и дело, негује се и увек је насмејана. Не волим намћоре, уображене и умишљене жене. 

Док је ова несвакидашња љубавна веза трајала спекулисало се ко човек који је стално у Тонијевом друштву. Неки су говорили да му је то отац, чији новац он и Дара троше, међутим бивши изабраник познате певачице је овим путем то негирао.

-То ми је најбољи пријатељ. Он ми је много помогао и погурао ме да успем како у послу, тако и у животу. Он је мој први инвеститор и човек који је у мојој лудој замисли видео "то нешто".

Млади бизнисмен одговорио је и на питање да ли и даље стартује даме из јавног света.

-Ништа не кријем, али немам намеру да јавно говорим о томе са ким се виђам. Први пут се јавно оглашавам да би људи чули истину. Знам да им је занимљиво да читају ко је са ким у вези, али сматрам да такве ствари треба да буду део приватности. Оно што објавим на друштвеним мрежама довољан је показатељ шта желим да изађе у јавности.

Прочитајте још: Ово је песма које се Цеца Ражнатовић највише стиди у каријери (ВИДЕО/ТЕКСТ ПЕСМЕ)

И за крај Тони је открио да ли се каје због популарности коју је добио због везе са певачицом.

-У животу се не кајем ни за шта, већ само идем напред. За мене је ово искуство више.

БОНУС ВИДЕО:
 
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas