Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКАДА НЕЋЕТЕ ПОГОДИТИ КО ЈЕ НА ЕСТРАДИ ПРВИ УГРАДИО СИЛИКОНЕ! Сузана Манчић годинама ћутала, а сада раскринкала ПЕВАЧИЦУ

Водитељка Сузана Манчић открила је да је певачице Зорица Брунцлик прва певачица на територији бивше Југославије која је уградила силиконе у груди.

1699435545_197183_suzana-mancic-210222-9435_f.jpg
Фото: Новости архива
Oglas

Наиме, Сузана Манчић је говорила о детаљима и свог живота, а онда се дотакла и естетских корекција које је радила на лицу.

Том приликом је открила да је за интервенцију повећања груди сазнала од Зорице Брунцлик која се у то време прва подвргла овом естетском захвату.

- У Минхену у Немачкој сам урадила силиконе. Позвала сам клинику и рекла шта желим и тако заказала операцију. Прво сам груди урадила - рекла је Сузана, која је открила да је друга дама са јавне сцене која је урадила овај естетски захват.

- Зорица Брунцлик је била прва у многим стварима на нашој естради, и тада је већ била и мајка и то је сигурно захтевало репарацију неку, а ја сам била девојка и прикрала се и шапатом је питала: "Је ли Зорице, где то може да се уради?".

Сузана Манчић је иначе недавно истакла да је њен супруг, грчки бизнисмен Симеон Оцомокос, одушевљен њеним изгледом и лепотом.

- Свако за себе мисли да има неке мане које мора да прикрије и ми то данас радимо са фотошопом. Ја се не обазирем на коментаре „Сва си пластична“, „Сва си изоперисана“. Гледам да прикажем себе у неком нормалном светлу, али ипак и да задовољим свој его, до сада нисам радила неке озбиљне корекције на лицу и телу, али просто морамо остарити. Стварно су се оне које нису биле лепе удале пре мене, али мислим да сви воле у друштву да имају лепу и занимљиву особу – казала је Сузана и додала да је њен супруг поносан што поред себе има једну такву жену.

- Мој други муж је јако срећан што поред себе има жену која изгледа репрезентативно, која се уклапа у свако друштво, која говори језике, која зна да се понаша и са министрима и са обичним светом. Он каже да се стално смеје са мном и то је одлично – закључила је она.

Подсетимо, Сузана и њен супруг су у браку већ пет година, а њихова љубавна прича почела је пре више од две деценије.

Њих двоје су се заклели на вечну љубав у јулу 2018. на бајковитом месту у Грчкој. Одлучили су да једно другом дају доста слободе, па су веома често раздвојени и даљина им не представља проблем.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas