Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИКАДА СЕ НИСМО ПОСВАЂАЛЕ": Права истина о односу Јелене Радановић и Слобине мајке

Слоба Радановић и његова супруга Јелена су пре нешто више од годину дана постали родитељи преслатког дечака који је посебно обрадовао певачеву мајку Драгињу

1711621838_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-slobaradanovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - слобарадановиц
Oglas

Слоба Радановић недавно је открио да за своју публику спрема велико изненађење и да ће ускоро објавити нови албум који сви са нестрпљењем чекају.

У емисији "Певај са мном" певач је показао и породичне тренутке, мајку Драгињу, али и проговорио о односу Јелене Радановић и свекрве.

- То је опште познато да се ми од првог дана да се лепо слажемо. То се потенцира, јер је постало нормално да се снајке и свекрве не слажу, увек неки проблем и несугласице, али се ми стварно никада нисмо посвађале. Ми се чујемо, чак се и више чујемо нас две, него Слоба и његова мама - рекла је Јелена, а онда се Слоба надовезао:

- Стварно савршен однос, имам утисак да је и она живнула када се он родио. Она се не либи да то и покаже, раније смо морали да је убеђујемо да долази код нас, а сада је доста мање убеђујемо, увек једва чека да га види - додао је певач.

Подсетимо, Слоба и Јелена недавно су направили гала свадбу иако су већ обавили грађанско венчање, али и крстили сина.

Певач је пре само неколико дана говорио о породици и заједничким тренуцима са малим Дамјаном.

- Стварно се трудим да што чешће будем код куће, бирам јутарње авионе да дођем што пре. Гледам да не прође његово детињство поред мене и желим да будем присутан, желим све да доживим. У једном тренутку сам проредио наступе да бих био са њим стално. Сада је проходао и презанимљив је.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas