Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Никола Роквић о свом односу са ПРИРОДОМ: Сади дрво за ДЕТЕ које је на путу

Никола Роквић и Бојана Баровић очекују треће дете

1663671969_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - николароквиц
Oglas

Никола Роквић и Бојана Баровић чекају треће дете. Открили су да ће на свет доћи ћеркица. Њих двоје јако воле природу, брину се о животној средини, а често истичу колико је битан живот у складу са њом. Све ове вредности се труде да одмалена пренесу на децу.

"Бојана је стари природњак и њен отац је јако повезан са природом, има плац на Фрушкој гори, бави се и пчелама, сви смо везани за природу. Наравно да деци од малена усађујемо колико је битно да се води рачуна о средини, да се не баца ништа на улицу. Они већ примећују када неко нешто лоше уради, па ми кажу: “Е тата, ово не ваља што је овај чика урадио”. Битно је од малих ногу поставити једну основу која ће после да се гради", рекао је певач за "Блиц" и додао:

"Одувек сам трагао, још од малих ногу, за неком истином, потпуним стањем са светом који ме окружује. Годинама сам се кроз разне методе повезивао са природом и пре скоро седам година сам у потпуности спознао нашу веру и кренуо тим путем. То ми је дало још већу отвореност и схватање колико је битно бити у складу са природом. Божја творевина је битна за нас да нормално функционишемо и будемо здрави."

Прочитајте још: Камила влада из СЕНКЕ? Ово је право лице нове КРАЉИЦЕ

Када се беба роди, Никола ће засадити дрво за њу, а каже да је ту традицију наследио од оца.

"Много волим дрвеће, шуму, сигурно ћу засадити дрво и за Боже здравља, дете које долази. То сам од оца наследио који је у нашем блоку доста дрвећа и биљака засадио", испричао је он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas