Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Николија Јовановић открила које је естетске корекције радила: Ево због чега се каје - "Имала сам комплекс"

Николија је детаљно објаснила због чега се каје, а чиме је ипак задовољна

1682060527_e6bfc40b8b9e68ed6fd8d07d48c272b13c5e2fec.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Николија Јовановић, ћерка Весне Змијанац, једна је од најатрактивнијих певачица на домаћој јавној сцени. Иако је ћерка једне од наших највећих звезда, каријеру је градила самостално и само под својим именом.

О њеном изгледу се доста говори, а певачица је сада решила да исприча све о естетским корекцијама које је радила, као и због чега им се подвргла. Искрено је говорила да се због некиг каје, а објаснила је и тачно због чега.

- Имам жељу да поделим са вама све, као и због чега се кајем, а због чега не. Прва ствар коју сам урадила су груди. Имала сам комплекс, била сам равна као даска. У двадесетим ми је операција помогла да се осећам добро у свом телу, али сада у тридесетим, да могу да вратим време, никад не бих уградила силиконе. Немојте ми рећи да то сада могу то променим, то би захтевало много ожиљака  - рекла је Николија у видеу који је објавила на ТикТоку и објаснила због чега јој се нису допадала уста која је урадила.

- Друга глупост коју сам направила, а коју сам исправила, су уста. Моја дивна, прелепа уста сам урадила због моде која траје и дан данас. Тада је било само трајних операција усана и она су се временом изобличила, изгледала сам као патка, све је било неравно. Прошле године сам извадила све неприродно из уста и сада поново имам своја, природна уста, иако сам нашалост морала да прођем кроз операциони процес. Велика су, лепа и не знам шта ми је то требало. Урадила сам трајну шминку, па увек изгледам као да имам неки кармин, тиме сам задовољна, а урадила сам и обрве и такође ми је жао што сам их у средњој школи ишчупала, ни то не бих никада поново урадила - говори певачица.

Николија наводи да је последња ствар коју је променила нос, али је то урадила због здравственог проблема:

- И последња ствар коју сам радила је нос. Имала сам девијацију, нисам имала комлекс и због тога се не кајем јер је свакако лепше овако.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas