Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нина Бадрић открила шта јој НАЈТЕЖЕ ПАДА, али и шта мисли о ЕСТЕТСКИМ КОРЕКЦИЈАМА: "Претеривање ми се не свиђа"

Увек ведра и насмејана, Нина је признала шта јој посебно тешко пада и дала своје мишљење о естетским корекцијама

1659362139_nina_vlada_2_koncert_14122021_0006.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Нина Бадрић, признала је да је некад тешко ускладити своје обавезе и да уз многобројен наступе води рачуна о изгледу и здрављу:

"Изнутра, овај посао је изузетно тежак, поготово за жену. Ти си заправо као возач камиона, стално на путу. Нигде не идем без витамина, без калцијума, магнезијума и таквих ствари. Увек и вишка одеће, јер се у последњем тренутку увек предомислим. Ево сад да имам времена отишла бих у хотел да се пресвучем у нешто много једноставније, да могу на бини да будем слободнија, јер сам ја замислила да ће ово бити нешто много уштогљеније", открила је певачица гостујући у емисији "Премијера" и додала:

Прочитајте још: Ацо Пејовић оптужио Цецу Ражнатовић да лаже и открио тајну великог хита

"Јако пуно радимо, ово је сад сезона за нас певаче. Цео јул и август смо на путу, сутра већ идемо даље, тако да мораш да знаш брзо да се спакујеш и обучеш." 

Прочитајте још: Водитељка Слагалице запалила друштвене мреже фотографијом са плаже: Показала згодно тело, а један детаљ одушевио је све (ФОТО)

Недавно је прославила јубиларни 50. рођендан. Прослави су присуствовале бројне колеге, а открила је и којим се поклонима највише обрадовала:

"Један од поклона је генијалан, електрични бицикл. Добила сам стварно доста поклона, а оно што ме је одушевило је грамофон. Сада након сто година могу да слушам плоче", испричала је.

Једна је од ретких певачица која се није подвргла естетским захватима, али тврди да нема ништа против њих ако су умерени:

"Немам ништа против естетских захвата, напротив. Ако су људи незадовољни нечим, нека иду код доктора. Но, претеривање у свему ми се не свиђа. Многе жене су ми биле много лепше пре корекција, као да су након захвата изгубиле своју посебност. Сви изгледају слично и сви некако прате естетику Ким Кардашијан. Поента естетске хирургије би требало да буде да улепша човека. Но, ако човек не зрачи ничим племенитим, онда то и није комплетна лепота. Сматрам да су различитости предивне. Мени је рецимо Констракта предивна и волела бих када би она постала узор девојчицама и женама, као неко ко је саздан од правих темеља изнутра и споља", отворено је изнела свој став  хрватска певачица. 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas