· · Коментари: 0

"Нисам хтео да будем члан жирија": Жељко Сашић оштро о "Звездама Гранда" - "Тај формат је превазиђен, морају да промене нешто" (ФОТО)

Шашић није имао лепе речи када је музичко такмичење "Звезде Гранда" у питању

1676631506_foto-ATA-images-Zeljko-Sasic.jpg
Фото: АТА имагес

Жељко Шашић важи за особу без длаке на језику, те је признао да је одбио позив Саше Поповића да буде члан у жирију познатог такмичења. Он сматра да су "Звезде Гранда" превазиђене и да је потребно променити нешто:

- Да сам хтео да будем део тог жирија "Звезде Гранда", био бих, али својом вољом нисам тамо, значи ја нисам хтео то. Мени је смарање то седење у жирију, мени треба нешто много активније. За мене је тај формат превазиђен, не знам докле мисле то такмичење тако да фурају. Цео живот гледаш исту причу. Дајте, људи, бре, мењајте нешто. Вратите "Гранд шоу", какве "Звезде Гранда" више, вртите једно те исто, само се жири мења. Је л' то шоу где ћемо да се такмичимо ми из жирија или та деца која се пријаве. Ма дајте, молим вас, нећу то ни да коментаришем - прича за "Стар".

Осврнуо се и на на најављене концерте колегиница Милице Павловић, Александре Пријовић и Ане Николић:

- Видим да су сви живи заказали концерте у Арени. Не знам је л' то нека фора певати у тој хали. Не може ту неки тон посебан да се направи, ту је најбитније да дође што више људи да би се о томе причало. Ја ретко идем код колега на концерте. Нисам ја од тих који трчкарају по концертима јер мислим да ништа не пропуштам. Не бих спомињао имена колега код којих бих отишао, никог не бих издвајао специјално. Разумем ја њих, њихове жеље, потребе и амбиције јер они су негде сви нови, нарочито ове две звезде "Гранда".

Додао је да је са ћерком Софијом у добрим односима и да ће то тако бити и убудуће:

- Са Софијом и са мном је све у реду и све ће бити убудуће. Ја нисам попут својих колега које објављују сваки свој корак. Био бих смешан кад бих се сад утркивао с осталима. Не сматрам да сам већа фаца ако имам више пратилаца и више кликова. Није ми мушки да постављам где једем, шта једем, за мене је то интима - закљућио је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.