Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисам имала пара да платим кирију, а била сам популарна": Наша певачица открила мање познате детаље из каријере (ФОТО)

Леонтина Вукомановић била је на врхунцу популарности 90-их година

1671522209_foto-Leontina-V.-Danilov.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Ауторка је познатих песама за Жељка Јоксимовића, Бојана Маровића, Микија Перића, Роману, Мају Николић, Андријану Божовић и многих других. Важи за једну од најталентованијих певачица на нашим просторима. Прву песму је објавила 1986. године док је још увек била у средњој школи.

Међутим, сад је открила да неке мало познате детаље из певачке каријере:

- Ја сам најсиромашнија била када сам била денс певачица. Ти да би направио један спот, да би се обукао и тако то, ти си морао да имаш довољно новца. Живела сам у изнамљеном стану и тако сам дошла једном у ситуацију да нисам имала новца да платим кирију. А са друге стране те људи виде као познату - рекла је за "Курир".

Прочитајте још: Да ли знате шта је ''БИШТ'': ЗАШТО ЈЕ ЛИОНЕЛ МЕСИ носио ОВО приликом церемоније доделе трофеја? (ФОТО)

Сматра да су се се времена доста променила:

- Нека причају тако. Што се више прича то си популарнији. Међутим, сада су се времена мало и променила и тек сада видимо ко носи заправо ролексе и вози ламбурџиније. То дефинитивно нису певачи поп музике - наставила је, па додала:

- Ја мислим да ће тек доћи. Можда су те 80' јер је то дефинитивно било једно златно време поп музике - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas