· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"Нисам извршио вишеструко убиство": Аца Лукас први пут јавно проговорио о привођењу

Певач пуштен из притвора

1611670419_aca.jpg
Фото: Атаимагес

Аца Лукас, пре два дана приведен је у полицијску станицу, због вожње под дејством алкохола. Након саслушања, уз прекршајне казне које ће морати да плати, певач је пред камерама први пут испричао шта се заправо догодило.

Прочитајте још: ИМА ПОСЕБНО ЗНАЧЕЊЕ: Марина Ћосић се јутрос породила, а сада је открила име ћерке

- Били су ми пријатељи ту, попили смо мало и они су хтели да иду кући, ја сам рекао: "Ја ћу да вас возим" - рекао је Лукас у емисији "Ексклузив" и додао да није био непријатан према полицајцима, како су медији наводили:

- Свим новинарима који су ме звали рекао сам - јесам, погрешио сам, био сам приведен, попио сам мало више, ухватили су ме... Једина битна ствар која треба да се зна због неких теденциозних писања која се односе на то јесте да сам ја евентуално полицајки, службеном лицу, рекао неку ружну реч. Јавно, главом и брадом својом, да се не кунем сад овде, нека неко пусти снимак ако сам рекао нешто ружно, једну ружну реч полицајки, нека ме воде на десет година робије! Наравно да су били океј, ја њој нисам рекао ниједну ружну реч - испричао је Аца и додао:

Прочитајте још: Памтите је као Ђину из серије "Срећни људи"... Данас је успешна, срећна и изгледа другачије (ФОТО)

- Ја нисам извршио вишеструко убиство, не знам на који се то ниво ставља... Па, нисам убио никога! У реду је, направио сам прекршај због ког сам сносио консеквенце, преспавао сам целу ноћ тамо, чак нисам звао ни менаџера да га обавестим да сам тамо, зато што сам сматрао да сам крив и било би глупо да било кога зовем. И такође, добио сам казну ујутро одмах, код судије - 60.000 динара, 14 бодова и 7 месеци одузета дозвола... - закључио је певач.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.