Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИСАМ ЈА ЊУ ОСТАВИО НЕГО ОНА МЕНЕ: Прва изјава и интервју Хариса Џиновића након развода (ФОТО)

Развод фолк звезде Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге, модне креаторке Мелине Џиновић изненадила је јавност.

1711092742_464887_img-20240321-wa0011_f.jpg
Фото: Новости
Oglas

Харис  недавно се нашао у јеку скандала након што је откривено да се развео од супруге Мелине са којом је био две деценије у складном браку, а сада је за "Вечерње новости" проговорио о детаљима краха некада идиличне брачне заједнице.
- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан развод. Преварени муж задњи сазна, није то неко измислио безвезе. Немојте ништа да ме питате о разводу, нисам ја њу оставио него она мене. Нисам спеман за нову љубав - рекао је певач, па наставо:
- То није нимало лак период када се све растура, али нема везе. Музика и моји наступи су једна велика инспирација и заштита, нарочито ако се људи радују твојим песмама. Са Мелином се нисам чуо, ништа ме не занима. Што вас не убије, то вас ојача. Из једне битке сам изашао жив и здрав, нисам изгубио ту битку, то је мотивација за све и за живот - изјавио је он.

Музичка звезда је у току разговорао истако да не жели пуно да прича о приватном животу, као и да није љут због наслова.

- Нисам љут због наслова и вести, ја сам познат, а и госпођица је полупозната, тако да је то нормално - завршио је Харис.

(Д. Цакић, Новости)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas