Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НИСАМ ПРИЧАО СА ПОПОВИЋЕМ": Како је Мили завршио као члан жирија у такмичењу "Звезде Гранда"?

Прича која је јавности до сада била непозната

1712914540_Foto-Ataimages.rs-Sasa-i-Mili.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Долазак Александра Милића Милија у „Звездама Гранда“ био је за многе изненађење, а сада је открио дуго чувану тајну.

Мили је открио да је један од ретких који у такмичење није дошао захваљујући Саши Поповићу.

- Мислим да све што траје 25 година има своју вредност и првенствено треба честитати Саши Поповићу и људима који су то започели, а поготово свима који су то одржали, јер се гледаност не мења 25 година, то је стварно невероватан резултат и ја сам заједно са свим члановима жирија и продукције пресрећан поводом тога – започео је Мили.

Мили истиче да пре „Звезда Гранда“ није имао прилику да сарађује са Сашом Поповићем, који је и оснивач продукције, а открио је и ко га је довео у најгледаније такмичење.

– Ми се знамо јако дуго, од почетка моје каријере. Нисмо нешто сарађивали, али како су нови власници мене довели, то је добар спој – истакао је он, па наставио:

- Мене су власници довели, нисам причао са Поповићем. Сви смо овде на истом задатку, да се бавимо кандидатима и да им обезбедимо будућност и свако то ради из свог угла. Ја имам свој део посла, он има свој, тако да мислим да је то једна хармонија.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas