Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нисмо се овом надали": Мелина и Харис Џиновић о почецима своје љубави - "Све је кренуло из авантуре" (ФОТО)

Мелинини родитељу нису одобравали њихову везу у почетку

1676799516_foto-Dzinovici-ATA-images.png
Фото: АТА имагес
Oglas

Певач Харис Џиновић (72) деценијама изнова и изнова осваја срца публике широм региона, а његово срце је освојила модна дизајнерка Мелина Џиновић (42).

Како многима прво "у очи" упадне разлика у годинама, тако је и Мелининим родитељима то што је Харис 30 година старији од Мелине сметало.

Мелинини родитељи у почетку нису били за њихову везу

– У почетку, њени родитељи су имали страшан отпор. Посебно због велике разлике у годинама – испричао је једном приликом Харис за Глорију.

То је Мелини тешко падало, али као што јој је и он причао, све се променило када су сазнали да ће добити унуку. Након неког времена је све било у најбољем реду. 

Љубавна прича Хариса и Мелине је започела 2002. године, када је Мелина била на трећој години студија.

Мелина и ја смо се упознали у Сарајеву. Све је то било спонтано, једноставно се десило. За сада нам добро иде, а шта ће бити после, видећемо. Све је кренуло из авантуре. Ни она ни ја нисмо се овоме надали. Онда смо у једном тренутку рекли једно другом: Хајде да направимо дете! Нико не зна хоће Ии баш то бити прича за цео живот – испричао је једном приликом певач.

Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

"Ми смо се напросто повезали"

– Нас двоје смо 24 сата дневно заједно и била би глупост да није тако, јер одлично функционишемо. Ми смо се једноставно нашли. Било је ту свега и свачега у почетку, нисам ја лаган човек, ваља ме испратити, захтеван сам, али нисам знао да у мени постоји део пластелина који се може обликовати– рекао је једном приликом Харис.

Како је годинама касније признала, Мелина је започела везу са Харисом без много размишљања.


Фото: Н. Фифић

–Ја сам се у свог мужа лудо заљубила и отишла са њим не размишљајући ни о чему другом, што је на крају испало супер. Међутим, са ове тачке гледишта, шансе да се то деси заиста су мале. Не знам колико је људи који су се “залетели” тако као ми и да им је успело да функционишу дуго и добро. Знате како се каже - “блиц брак, експрес развод”. Ми смо се напросто повезали. Хари ме од првог дана фасцинира и својим ставом, и размишљањем, и односом према животу, што се до данас није променило. Максимална ми је подршка, не гуши ме, већ ме гура кроз живот, помаже ми да будем боља у свему и тиме ме свакодневно осваја– испричала је једном приликом модна дизајнерка за Хелло.

Мелинино изненађење у Паризу

Певач је својевремено у једној телевизијској емисији открио колико се Мелина изненадила када га је први пут посетила у Паризу.

– Ја јесам перфекциониста, сећам се Мелине када је дошла у Париз први пут и питала ме је да ли са неким живим или ми неко долази да сређује. Код мене је све поређано, свака мајица, сваки пешкир, свака кошуља испеглана, стан чист, веш машина ради, све стоји где треба.

Венчање на јахти на интимној церемонији

Њих двоје су се венчали након 12 година заједничког живота, а на вечну љубав су се зарекли 2014. године на једној луксузној јахти, усидреној надомак Дубровника.

На интимној церемонији венчања присуствовало је тридесетак званица. Мелинина кума је била Славица Еклстон, а Харис венчани кум је био Филип Цептер.

Интересантно је да нису имали одређено време венчања, већ су се у сутом попели на палубу "да испуне формалност", како је Мелина једном приликом открила.

Није било нервозе и треме, карактеристичне за такве догађаје. Презиме сам преузела са посебном лакоћом јер га од 2003. године сматрам својим. Ђина и Кан били су пресрећни, присуствовали су венчању својих родитеља и тако искусили нешто за шта већина деце остане ускраћена.

Њихова љубавна прича траје и дан-данас и важе за један од најскладнијих парова у свету познатих, а обоје сматрају да је тајна њихове љубави што проблеме решавају без одлагања.

Трудимо се да ситуација буде океј, правимо неопходне уступке и радимо на томе да наша релација буде што безболнија, да је што мање фрке, стреса, расправа, свађе. Да се не лажемо, свака веза носи са собом и добро и лепо, али и сукобљавање мишљења и размимоилажење ставова. Буде ту и свађе, нормално, не живимо под стакленим звоном, једно под својим, оно друго под својим, па да мимиком комуницирамо. А све и да је тако, било би и свађе када би се изашло из звона. Ипак, трудимо се да тога не буде, да нам живот буде што лепши и да се о свему разговара. – испричао је својевремено певач и додао:

Једино што смо обоје мало јогунасти, нисмо лагане особе и свако држи нешто своје. Међутим, све се мора превазићи ако човек жели да иде даље. Ако останемо укопани, десиће се озбиљни проблеми и тешко да ћете моћи да наставите. Свака нејасноћа носи проблем ако се не реши истог тренутка. Не у понедељак, ако је данас петак, већ сада, одмах, истог часа. То је тајна нашег трајања.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas