Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИСУ ИЗ СРБИЈЕ, АЛИ СУ ДУГО ОВДЕ: Порекло водитељке Данијеле Пантић - она постала ДОКТОР НАУКА

"ПАМТИМ и велико сеоско двориште код баке и деке на селу, са којима сам живела до седме године, мирис домаћих кора које је бака развлачила на сунцу, као и фуруну у којој је она сваке суботе пекла домаћи хлеб. Хеј, какав је то био хлеб! Данас такав хлеб више нигде не могу купити!"

1695583592_Danijela-Pantic-foto-ATA-images-Saric-S.jpg
Фото: АТА имагес, Сарић С.
Oglas

Омиљено ТВ лице постало је препознатљиво по квизу "Слагалица". Удала се и постала мајка и једно време се повукла с малих екрана.

Свадбу је организовала за 48 сати, а сина је родила у базену. Пре неколико година вратила се у наше животе као лице Курир телевизије и сада води квиз "Мозаик".

Уз све приватне и пословне обавезе, успела је да постане и доктор наука.

У интервјуу за "Курир", Данијела је испричала како јој је прва слика из детињства које се сећа "житно поље на којем трчи као девојчица од пет-шест година и ваља се заједно са својим псом Бобијем".

 

- Изнад нас је небо, а около нас зелено класје. Предиван осећај слободе и радости. Памтим и велико сеоско двориште код баке и деке на селу, са којима сам живела до седме године, мирис домаћих кора које је бака развлачила на сунцу, као и фуруну у којој је она сваке суботе пекла домаћи хлеб. Хеј, какав је то био хлеб! Данас такав хлеб више нигде не могу купити - прича Пантићева и дотиче се родитеља:

- Родитељи су углавном радили и често смо се, као подстанари, селили по разним становима. Моја рођена сестра је живела са другом баком и деком и сећам се колико сам се радовала викендима, када смо се накратко виђале... Потом смо, када сам кренула у школу, живели сви заједно у Шапцу. Требало ми је доста времена да се навикнем на те промене. Свој Шабац сам напустила кад сам кренула на даље школовање. Београд је био мој избор због факултета, много различитих могућности, послова, напретка...

 

О пореклу породице Пантић, Данијела је рекла следеће:

- Очеви су пореклом из Херцеговине, мамини из Лике, али дуго су већ у Србији. И то је оно што знам о пореклу своје породице.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas