Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њега немамо прилику да виђамо у јавности: Син Индире Радић бави се музиком, а оженио је Рускињу - Певачица открила у каквим је односима са снајком (ФОТО)

Мало је познато да Индира има тридесетдвогодишњег сина

1678359497_Indira-Radic-foto-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Индира Радић никада није волела да говори о приватном животу, а поготово о породици, те мало ко зна да има тридесетдвогодишњег сина.

Она је сину дала име Северин, а о његовом оцу јавност нема ни једну информацију, осим да се развео од Индире. Њен тадашњи супруг у једном моменту је, без знања певачице, одвео Северина у Босну из Београда.

Индира је морала да потражи помоћ суда како би вратила сина, што је, након великог труда и успела. Он од тада живи са мајком, али се никада није јавно експонирао.Познато да је и да је Северин наследио таленат од мајке, те је и он упловио у уметничке воде. Наиме, он је аутор свих песама са једног од Индириних албума под називом "Нико није савршен".2021. године се оженио лепом Рускињом Елином, да би крајем 2017. Индира поделила срећне вести:

- Постала сам бака једног прелепог дечака који се зове Михаел. Нека је он нама жив и здрав и нека нам се рађају деца, јер деца су највеће богатство на свету - изјавила је Индира тада.

Фото: АТА имагес

Северин и Елина упознали су се на мору у Турској, али су остали у контакту и по завршетку летовања.

- Једног дана каже он мени идем до Москве. Прво сам помислила да иде у хотел „Москва“ на Теразијама и питам га шта ће тамо. „Не, мама, ја идем у Русију.“ Отишао је на три дана да види Елину. Кад се вратио, стално су били на Скајпу, свакодневно су се чули и схватила сам да је то љубав - испричала је једном приликом певачица и додала:

- Сваки пут кад бих се ја за викенд укрцала у авион, да наступим у Швајцарској или Немачкој, он би одмах одлетео у Москву. То је крио од мене, позајмљивао је новац од пријатеља да ја не сазнам. Онда је једног дана рекао да се жени.

Певачица је открила и да се са снајком одлично слаже.

- Откако се мој син оженио и довео снајку Елину, ја сам добила ћерку. Цео живот сам о томе маштала и жеља ми се испунила. Савршено смо се уклопиле, као судбина да нас је спојила. Боље се са њом слажем него са сином ‒ нашалила се певачица, преноси "Република". 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas