Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њену песму "Јутро је" сви знамо, али да ли сте знали да је Нада Топчагић одбила нумере које су после постале велики хитови

Певачица Нада Топчагић власница је бројних хтова, а њена најпопуларнија песма „Јутро је“ завршила је и на Сан Рему

1681718948_amigi_17112020_0104.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

У медијима је неколико пута причала о томе које је све песме одбила, а отпевале су их њене колеге, док је према њеним наводима мало је фалило да и песма „Јутро је“ зварши код неке друге певачице.

Нада је једном прилоко рекла да је песма „Поздрави је поздрави“ прво била њој понуђена, а како ју је одбила, отишла је у руке Миросалва Илића. И песму „Шта ће жена сама у кафани“ требало је Нада да отпева, али је то ипак учинила њена колегиница Индира Радић.

Међу првим хитовима Секе Алексић је песма „Да сам мушко“, али је и она прво била нуђена њеној старијој колегиници. Сека није једина млађа колегиница код које је завршила песма коју је Нада требала да отпева.

Тања Савић је свој највећи хит „Златник“ отпевала након што је Нада то одбила. Топчагићеву је требало да слушамо и како пева „Да закопчам јелече“ Зорице Брунцлик и „Како ми недостајеш“, Хариса Џиновића.

Судећи према причи коју је Нада изнела у медијима она је певачица са наше естраде која је одбила највећи број песмама које су касније постале велики хитови.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas