Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њих две нису могле да се поднесу, а ево колико је живео легендарни пас СИМА: Ове тајне о серији "СРЕЋНИ ЉУДИ" нисте знали

Серија коју сте обожавали крије невероватне тајне

1660642856_srecni-ljud.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Серија "Срећни људи" се емитовала од 1993. до 1996. године и до дана данашњег је остала једна од омиљенијих серија у нашој земљи, а свака њена реприза добије још обожавалаца.

Прочитајте још: За супругове преваре сазнала из ЊЕГОВЕ КЊИГЕ: Бранка Петрић о славном глумцу који је себи одузео живот

Реплике се "немилосрдно" цитирају у свакодневном говору, а Интернет је пун мимова.

Актуелност "Срећних људи" се никада није доводила у питање јер су се многи пронашли у њој, а бројни глумци који су играли у њој, још увек привлаче пажњу, а ово су неке од тајни са снимања које су се сазнале.

Најпре, Ева Рас и Жижа Стојановић се нису подносиле, а по глумачким кулоарима се и данас препричавају њихове свађе. Њих две су се толико свађале да је Жижа, како се спекулише, у једном тренутку тражила да Ева напусти серију, те ју је болело што је чувена Смиљка далеко популарније од Цане фонтане. Све је личило на обрачун са Ранча проклетих.

Ева Рас је у једном интервјуу својевремено испричала:

- Ма каква Жижа! Нећу о њој да причам! Целог живота сам је избегавала. А морала сам са њом да играм у серији "Срећни људи". Ма она је толико пуна себе да ни не зна ко је Ева Рас. Кажем вам, нећу о њој - рекла је Ева за Сцандал, а касније је називала и бабом и оптуживала да је будала.

Упркос Жижиној жељи Ева Рас је остала у серији "Срећни људи" и то због Синише Павића који Еву није дао, али зато су је многи глумци напустили и то, како се тада причало, због пара.

Прочитајте још: Да ли препознајете девојчицу са слике? Данас је једна од наших најбољих ПЕВАЧИЦА, а дуго је била са познатим политичарем (ФОТО)

Дубравка Мијатовић је напустила серију због малог хонорара и како је тада рекла "улоге која је почела да се претвара у прави хаос". Тања Бошковић је отишла из истог разлога, а све се десило скоро у исто време. Она се чак и пожалила свом партнеру из серије Десимиру Станојевићу да док оде до пијаце инфлација "поједе" цео хонорар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas