· · Коментари: 0

ЊУ ДА САМ ЖЕНИО, НЕ БИХ МОРАО ДА...Љуба Перућица проговорио о бившој, Александри Пријовић

Старој љубави заборава нема

1682248660_Perucica-Prijovicka.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ љубаперицица/александрапријовиц

Популарни певач Љуба Перућица један је од омиљених певача на естради, међутим у последње време славу му је украла супруга Катарина.
Највећу пажњу привукла је ситуација која се догодила пре неколико дана, када је Каћа мајсторисала са Љубом. Многи су јој скинули капу што је ноншалантно засукала рукаве, и малтерисала у дворишту њихове породичне куће.

Колико је поносан и срећан што има поред себе лепу и способну жену Перућица је признао у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

- Нашао сам жену не оно као што кажу три у један, ма она је сто у један! Она све зна, и ништа јој није тешко. Нико се није родио научен, али она ужива да учи. Ето сада смо заједно малтерисали и није нам ништа фалило - испричао је Љуба поносно.

- Али Љубо теби је онда добро дошло што ниси оженио Пријовићку - добацио је водитељ будући да су Перућица и Александра својевремено били у вези.

-Ихх (смех) Да сам њу оженио сад не бих морао да малтеришем! Шалим се наравно, ма не би ни Каћа и ја сад малтерисали да нас нису мајстори испалили много пута- насмејао је Љуба све.

Иако је прошло много времена од раскида Љубе Перућице и Александре Пријовић, медији и даље провлаче причу о наводним разлозима прекида њихове дугододишње везе.

Недавно је у једним новинама освануо текст да бивши партнери нису у добрим односима, након чега је певач ставио тачку на ту тему.
- Александра и ја смо у супер односима, увек се испричамо кад се видимо, најнормалиније уосталом као и са свим колегиницама. Никада нисмо имали проблем – открио је Перућица том приликом.


БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.