· · Коментари: 0

О Констракти се говори и ван граница Србије: Страном сајту посебно занимљив део о коси Меган Маркл

Представница Србије на "Песми Евровизије" запажена је и у Великој Британији.

1646726814_1646523289_200832_prvo-vece-pesma-evrovizija-03032022-0131_f.jpg
Фото: Ата имагес

Србија је у суботу изабрала представника за "Песму Евровизије" која ће се одржати у мају. Победу је убедљиво однела певачица Ана Ђурић, позната као Констракта, са песмом "Ин цорпоре сано".

Констаркта је необичним наступом и поруком песме за само 48 сати од када је наступила први пут, до победе, преокренула мишљење многих и постала тема о којој се прича.

Да је Констракта изузетно запажена и ван граница наше земље показује сајт, Тхе Лист, који је направио текст о њој, а посебно им је занимљив био почетни део у коме се говори о коси Меган Маркл.

Прочитајте још: Име Меган Маркл ОДЗВАЊА СРПСКОМ ПЕСМОМ за Евровизију: Ево због чега Констракта пева о војвоткињи (ВИДЕО)

- Српска поп певачица Констракта је током викенда изборила место на Евровизији 2022. својом песмом „Ин Цорпоре Сано - пише у наслову.

У даљем наставку текста пише:

- Констракта је прала руке док је певала необичну песму о здравим дугим праменовима косе члана краљевске породице.

Потом су превели део текста у коме Констракта пева о коси Меган Маркл, а о нашој представници дали и кратку биографију:

- Констракта, некима позната и под правим именом Ана Ђурић, је музичарка из Београда, Србије. Првобитно је стекла славу као певачица у српском бенду Земља Грува. Сада Констракта гради самосталну каријеру, која, с обзиром на њену победу на „Песми за Евровизију 22“, изгледа да иде сасвим добро.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.