Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ОЧЕКУЈТЕ НЕОЧЕКИВАНО": Катарина и Дарко Лазић открили да ли ће се остварити у улози РОДИТЕЉА и око чега се највише свађају

Катарина и Дарко Лазић проговорили о плановима за будућност

1701518380_Foto-Printscreen-Instagram-katarinalazic_24.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - катариналазиц_24
Oglas

Дарко Лазић и његова изабраница Катарина у августу ове године заклели су се на вечну љубав и направили велику свадбу о којој се и даље прича.

Како кажу у последње време догодило им се доста лепих, али и оних мање лепих ствари, али, како и сами кажу, овај период ће им свакако остати упамћен по склапању брака и заједничком животу.

- Дефинитивно је наше венчање нешто што је обележило ову годину. Наравно, обележиће и много више од године - рекла је Каћа, док се Дарко нашалио на свој рачун:

- Једино ако се поново не разведем до Нове године, па оженим поново. Ја сам у протеклом периоду доста радио, али ето, остварио сам жељу коју сам чекао све ове године. Одувек сам маштао о томе да направим свадбу јер сам певао на силним свадбама, а никако да направим своју. То је за мене заиста посебан доживљај, а ако ме питате за лични успех, ја се од моје супруге не раздвајам. Све што радимо, радимо заједно и све заједно обележавамо.

 

Ипак, нисмо могли да не споменемо и другу страну плоче. Дарко је у овој години доживео саобраћајну незгоду, а јавност је његово понашање називала бахатим и скандалозним јер је возио под забраном.

- Јавност прича свашта о мени годинама. Ништа ме више не чуди, само још чекам да крене да се прича да сам трудан, само још то о мени нису рекли - одговорио је он у свом стилу, а нас је занимало да ли се и Катарина навикла да буде део јавности:

- Уклопила сам се. Више се не нервирам ни око чега што чујем о Дарку или о нама. Заправо, не могу да кажем да сам се пре нервирала, али је знало да ме изненади, а сада се више ни не обазирем. Одједном су моје име, моја породица и пријатељи, наравно поред Дарка, постали интересантни јавности. Одједном слава, али пре него што сам се помирила са Дарком сам доста размислила о свему томе, тако да сам ушла спремна у то.

 

На питање да ли постоји нека ствар која би могла да их изненади након свега, одговорили су тајанствено:

- Можда нешто изненади вас. Очекујте неочекивано.

Дарко и Катарина не крију колико су срећни и заљубљени као и првог дана, те су открили да би волели да се остваре у улози родитеља.

- Ако Бог да, то се не планира, али бисмо баш волели - признао је Дарко и додао:

- Генерално не планирамо ништа, пуштамо да живот све води својим током онако како треба. Кад год сам у животу нешто планирао, то није испало како треба.

Лазић је чист пример да љубавни живот не мора да испашта због каријере, а нас је занимало да ли је Катарина одлучила да се у будућности посвети пословним обавезама или кућним пословима.

- Ја сам све у једном. Кућни послови не представљају табу за мене. То је свакодневница, као што ујутру када устанем оперем зубе, тако ми је нормално и да скувам ручак, али исто то мислим и за пословне обавезе. Не правим помпу око тога нити мислим да морају да се раздвајају. По мени је то сасвим нормално да имаш оба дела у животу.

Ипак, када су у питању кућни послови Каћа нема посебну помоћ са Даркове стране, те су нам открили да је то њихова једина, али вечита свађа. Ко кува ручак, а ко баца смеће?

- Не! Где сте споменули баш бацање ђубрета?! Ја то највише мрзим. Чешће спремам ручак него што бацам ђубре. То ми је лагано, а ово ми је најгоре, поготово кад се спремим, истуширам, лепо обучем и она ми каже: „Понеси смеће.“ Не! Све може, али то – не! Не пада ми на памет, још ми, као и свака жена вероватно, спреми кесу коју треба да бацим, али јој кажем: „Не долази у обзир. Нека остане у ходнику! Нећу! Не дирам смеће!“ Таман кад лепо ставим парфем и намажем кремицу, видим окачену кесу са смећем на кваки од врата. То нам је једина и највећа свађа коју имамо- признао је певач.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas