Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Од чега се састоји јутарња рутина Софије Лорен? Свет се диви њеном изгледу у 88. години

Прослављена дива, Софија Лорен, има пуних 88 година, а и даље одушевљава свет својом беспрекорном лепотом која остаје неизбрисива и у дубокој старости

1690961738_profimedia-0730420106.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Упркос свесности о својим недостацима, никада није пожелела да измени свој аутентични изглед, а управо та аутентичност јој је донела бескрајно поштовање мушкараца.

Ова италијанска лепотица без сумње је амбасадор природне лепоте, а и даље одржава доследну негу како споља, тако и изнутра, док пролази кроз девету деценију живота.

Када је реч о извору своје вечне младости, Софија Лорен наглашава три кључна аспекта:

  • Прво, ваш ум - снага ума је њен неисцрпан извор инспирације и виталности. Свестрана и талентована, Софија је увек неговала свој интелект, допуштајући му да цвета и буде неисцрпан извор креативности.
  • Друго, таленат - њени изузетни глумачки таленат и уметнички изражај дубоко су обележили њену каријеру и личност, а тај унутарњи сјај се прелио и на њен физички изглед.
  • Треће, животна креативност - кроз сваку годину свог живота, Софија Лорен је живела креативно и слободно, пратећи своје страсти и сањајући велике снове.

Лепоту је наследила од своје мајке

Када се осврне уназад, одувек је осећала да је наследила своју лепоту од своје мајке, коју је сматрала најлепшом женом на свету.

"Попут Грете Гарбо," речи су којима описује мајчин изглед. Иако је била сврстана у ред најлепших жена света, Софија Лорен скромно истиче да је далеко од савршенства. Њена посебност и необичност улепшавале су је, јер попут лутке није поседовала класичну лепоту. Ипак, одувек је веровала да је прелепа, јер су је људи око ње непрестано обасипали таквим комплиментима. Јер, ништа не улепшава жену више од њене вере да јесте лепа.

Њен приступ лепоти и самопоуздање представљају инспиративан подсјетник да права лепота долази изнутра, прожета вером у сопствену јединственост и аутентичност. Кроз године, Софија Лорен је засијала као светионик лепоте, исијавајући чаролију која ће заувек остати уклесана у памћењу њених обожавалаца широм света.

Која је јутарња рутина Софије Лорен?

Софија каже да је за њену виталност важно рано буђење, око пет ујутру, када одлази у шетњу. Парк у близини њене куће постао је њен очаравајући кутак за размишљање.

- Увек се рано будим, око пет ујутру, а првих сат времена посветим шетњи. Знам да увек можете наћи довољно добро оправдање да не вежбате, јер их и ја на дневној основи нађем бар пет, али не одустајем. Док шетам парком у близини моје куће увек мислим: 'Можда ће се иза наредног угла испред мене појавити нешто лепо' - истиче глумица.

Без обзира на све изазове и искушења, глумица не одустаје од своје јутарње активности, што укључује трбушњаке и благо истезање код куће, посвећујући себи пажњу и негу. Ипак, њен изглед и блистава кожа нису само последица спољашњих ритуала, већ и дубоког унутрашњег баланса.

Кроз сјајан осмех, уметница открива кључни састојак свог шарма - позитиван став. Њена препознатљива аура позитивности представља незаменљиву тајну њеног изгледа, док ретко дозвољава да је обузму туга или меланхолична расположења. Њена унутрашња светлост блиста, стварајући невидљиву али непроцењиву нит која оплемењује сваки тренутак њеног живота.

- Кључ је у позитивном ставу, а ја сам неко ко увек размишља позитивно и ретко када сам у неком тужном или меланхоличном расположењу. Осим шетње радим и трбушњаке, те благо истезање код куће, а у кревет идем око осам увече - рекла је испричала је својевремено глумица.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas