Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОД КЕЈТ МИДЛТОН - ЏЕМ НА ПОКЛОН: Традиција, коју будућа краљица жели да пренесе и на своју децу

Божићни поклони у краљевској породици

1671887181_Kejt-dzem-naslov.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Принцеза Кејт Мидлтон и принц Вилијам, можда су једни од најпознатијих људи на свету, али када је реч о њиховој породици, пар мења сјај и гламур за приземљенији живот.
Вилијам и Кејт су створили идилично место, Анмер Хол за своје троје деце, на селу. Најчешће активности које ова краљевска породица воли да ради када су заједно су: играње у дворишту, шетње паса, вожња бицикли и заједничко кување.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон о првом Божићу без краљице: Дала савет свима - "Одвојите време да успорите и прославите"

Узевши то у обзир, врло је вероватно да ће Кејт пренети Божићну традицију на своју децу. Када је она провела свој први Божић у Садрингаму са краљицом, одлучила се да је дарује посебним и личним поклоном, теглицом ''чатнија'' ( намаза који се прави од воћа или поврћа, у који се додају зачини и често шећер).

Фото: Схуттерстоцк

- Сећам се када сам била у Садрингему, по први пут, за Божић. Била сам забринута јер нисам знала шта да поклоним краљици као поклон. Мислила сам ''Боже, шта да јој дам'', рекла је Кејт у документарцум поводом краљичиног 90тог рођендана.

Прочитајте још: Краљ Чарлс доделио нову титулу Кејт Мидлтон: Некада је припадала принцу Вилијаму

- Размишљала сам шта бих дала својој баки и деки, и помислила '' направићу јој нешто'', а то је могло кренути по злу. Али сам ипак одлучила да направим чатни, по рецепту моје баке, каже она.
- Била сам мало забринута, али сам приметила да је послужен на столу већ следећег дана. Мислим да је овако једноставан гест, био јако успешан за мене, и додала- приметила сам да је то урадила у неколико наврата, и мислим да то показује њену промишљеност, и бригу о свима.

Рецепт за овај фамозни чатни, налази се у књизи Кејтине сестре, у којој сугерише да је прављење чатнија породична традиција. Нема сумње да ће се ова традиција наставити и на принчеве Дорџа и Луиса, као и на принцезу Шарлот.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas