Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се МАЈКА Дарка Лазића: "Ако Катарина хоће да откаже СВАДБУ, разумем је - и ја бих тако урадила"

Бранка Лазић се обратила медијима

1692880068_darko.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Зоран Јовановиц Мачак
Oglas

Певач Дарко Лазић провео је неколико сати у полицијској станици и дао изјаву поводом саобраћајне несреће која се догодила у послеподневним часовима на деоници ауто-пута кроз Београд.

Бранка Лазић, певачева мајка, је за саобраћајку сазнала из медија:

- Јао, ништа ме не питајте. Мислила сам да је то нека глупост и овако сам данима под стресом. Не могу да се опоравим од шока кад сам видела слике слупаног аута, а он ми се не јавља. После чујем да је приведен. Страшно. Нико ми ништа није јавио. Преплакала сам цело поподне. Тек ми се касно синоћ јавио да је све у реду и да је он добро. Шта ја нећу све преживети са њим? Не знам детаље, рекао је да ће доћи и да ће ми све испричати - поручила је.

На питање да ли се спрема за свадбу која је заказана за 30. август и како ће ово све утицати на организацију, рекла је да о томе сад не размишља.

- Ма, каква сад црна свадба? Није ми ни до какве свадбе сад, видите шта нас је снашло? То ми је сад на задњем месту. Њихова ствар је да ли ће се венчати или не. Ако је Катарина љута на њега и хоће све да откаже, разумем је. Не би се љутила на њу. И ја би тако урадила у оваквој ситуацији - истакла је певачева мајка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas