Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласила се удовица Кобија Брајанта: Послала јаку поруку Новаку Ђоковићу (ФОТО)

Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је синоћ УС Опен победивши у финалу Данила Медведева 3:0. Новак је победом дошао до четвртог пехара у Њујорку, а укупно 24. гренд слема у каријери. Тенисер је овиме изједначио рекорд Маргарет КорР

1694424250_profimedia-0804456904.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Новак је приликом преузимања пехара одао почас чувеном кошаркашу, Кобију Брајанту, јер је број 24 красио његов дрес када је постајао најбољи у чему је наш тенисер видео велику симболику.

Супруга покојне НБА легенде, Ванеса, честитала је Новаку Ђоковиц́у освајање 24. гренд слем титуле на УС Опену 2023. и захвалила се Србину што је посебном мајицом са натписом „Мамба заувек”  одао почаст Кобију.

- Честитам Новаче. Прави препознају праве - написала је Ванеса у опису видеа Новака Ђоковића који је поделила на друштвеној мрежи Инстаграм.

Коби Брајант, који је нажалост преминуо у хеликоптерској несрец́и заједно са својом ц́ерком Ђаном у јануару 2020, био је Ђоковиц́ев близак пријатељ и ментор. Србин је говорио о идеји која стоји иза мајице и како га је Коби инспирисао да превазиђе изазове и сумње у каријери.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ Ванесса Брyант

- Размишљао сам да ову мајицу направим ако добијем прилику да освојим турнир, пре неких седам дана. Ни са ким то нисам поделио све до пре неколико дана када сам замолио своје људе да ми помогну да направим ову мајицу. Коби ми је био близак пријатељ, много смо разговарали о менталитету победника. Када сам се борио са повредом и покушавао да се вратим, да се вратим на врх игре, он је био један од људи на које сам се ослањао - рекао је Новак током церемоније доделе трофеја.

Ђоковиц́ је додао да жели да ода почаст Кобијевом наслеђу и да покаже своју захвалност на подршци.

- 24 је број дреса који је носио када је постао легенда Лејкерса и светске кошарке, па сам мислио да би могла бити лепа, симболична ствар да му се одају признања за све ствари које је урадио - рекао је Новак.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas