Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огласио се МУЖ Анђеле Јовановић: Погледајте како је бранио своју супругу (ФОТО)

Анђела Јовановић је одбила да дели кадар са Браниславом Лечићем због непријатног искуства које је имала са њим

1709629883_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-mihaildudas.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - михаилдудас
Oglas

Михаил Дудаш, супруг глумице Анђеле Јовановић, јавно је подржао своју супругу након што ју је Бранислав Лечић тужио јер је одбила да игра с њим у истом кадру у серији "Радио Милева".

Дудаш је кратко на Инстаграму написао "интегритет = слобода" уз фотографију своје супруге Анђеле и тиме јој јавно пружио подршку, коју су јој упутле и Милена Радуловић, Мирјана Карановић и многе друге колеге и јавне личности.

Лечић потражује од млађе колегинице 300.000 динара за "повреду части и угледа", а прво, припремно рочиште заказано је за среду, 6. март.

Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији „Радио Милева“, док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони.

Анђела Јовановић потврдила да ју је Лечић тужио

Ћерка Гагија Јовановића и Бранке Пујић потврдила нам је да је Лечич против ње поднео тужбу.

"Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији „Радио Милева“. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале", рекла је за „Блиц“ Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости“.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas