Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОГЛАСИО СЕ ТИМ КЕЈТ МИДЛТОН: Открили праву истину о здрављу принцезе

Тим Кејт Мидлтон је ставио тачку на спекулације о здрављу принцезе од Велса

1709217582_1707556918_1705585015_Foto-Profimedia-Kejt-Midlton-i-princ-Vilijam-65e0972e98966.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ионако мистериозна прича о операцији и опоравку Кејт Мидлтон постала је још загонетнија за неке након што је њен муж пре два дана у последњем моменту решио да се не појави на комеморцији свом куму грчком краљу Константину ИИ у Виндзору и то због приватних разлога не откривајући додатне детаље. То се одмах повезало са принцезом од Велса. Иако су из Кенсингтонске палате поручили да је супруга принца Вилијама добро, сумња и разне гласине не јењавају. Огласио се сада њен тим, у јеку разних нагађања.

"Кенсингтонска палата је у јануару јасно ставила до знања рокове за принцезин опоравак, а ми бисмо давали само значајна ажурирања", рекао је представник Кејт Мидлтон ексклузивно за Паге Сиx и додао: "Та смерница стоји". Истакао је да је "принцеза од Велса добро".

Након што је Кејт 16. јануара оперисана у лондонској приватној болници због проблема са абдоменом, појавиле су се спекулације јер није саопштен узрок хирушке процедуре, а многе је заинтригирао податак да ће се принцеза опорављати два до три месеца. Стручњаци су указали да то говори да је реч о озбиљном стању док је жеља принцезе од Велса да подаци о њеном здрављу остану приватни.

Принц Виљам данас се вратио дужностима након што је његов изостанак са комеморације забринуо британску јавност, поменуо је и Кејт Мидлтон.

Краљ Чарлс ИИИ је такође пропустио окупљање у Виндзору. Јавност прати детаље о британском монарху који је оболео од канцера. Палата је то објавила петог фебруара, а свему је претходила операција због бенигног повећања простате. Рак је повезан са другим проблемом. Није саопштено о којој врсти опаке болести је реч што такође покреће одређене теорије.

"Желео бих да изразим своју најискренију захвалност за бројне поруке подршке и добре жеље које сам примио последњих дана. Као што знају сви они који су боловали до рака, такве добре мисли су највећа утеха и охрабрење", поручио је јавности.

(Паге Сиx/ Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas