Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Огњен Амиџић отркио каква је Мина као трудница и да ли су изабрали име за бебу: "Брзо смо се сложили"

Огњен Амиџић и Мина Наумовић су се недавно венчали, а ускоро ће се њховој породици придружити и беба

1704639226_e8164c3a68605eb7a2661b649c93d39489ee3302.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - цаллменауми
Oglas

У дому водитеља Огњена Амиџића овогодишњи Божић изгледа сасвим другачије јер је његова супруга Мина у благословеном стању. Док чекају новог члана, породична идила мирише на предстојеће празнике, нарочито после недавног венчање за које им још увек стижу честитке.

- Празник проводимо у кругу породице, код куће, ту ми је најлепше. Мина је трудна, у осмом је месецу трудноће па не можемо на неки рејв да одемо или у кафану. Тако да ће бити дивно, са породицом и најближима. Трудим се да испоштујем све обичаје, не радим то на класичан начин, али се трудим. Волим овај период године јер традиционални празници имају лепоту у себи.

Огњен се присећа како су Бадњи дан и Божић изгледали док је био мали.

- Када сам био баш мали није смео да се слави Божић, још је била Социјалистичка Федеративна Република Југославија. Све је кренуло од деведесетих година и све ме је радовало. Био сам положајник код ујака, то ми је била најбоља прасетина и читав тај догађај. У мом родном граду смо се окупљали 6. јануара са разних страна. Сви смо долазили, ко је где студирао и то је било обнављање емоција из детињства. Причали смо ко је где, шта је радио, провод и пијанство, па смо ишли да будемо положајници. То је био ритуал који је трајао годинама - закључио је Амиџић.

Огњен је у разговору открио како његова изабраница проводи трудничке дане.

- Мина је савршена трудница. Подноси све нормално, тако се и понаша, да не урекнем, али све је у најбољем могућем реду. Изгледа савршено, буквално људи не примете да је трудна. Мени изгледа прелепо и преслатко, чак ми сада још лепше изгледа.

Водитељ истиче да његов син Матија, којег има из брака са Данијелом Димитровском, има одличан однос са изабраницом и на то је јако поносан.

- Лепо функционишемо. Пуно је ту разумевања. Када има љубави са свих страна све се може. Све је одлично и надам се да ћемо тако наставити и бити још бољи - каже он, а на питање да ли је строг као отац, признаје:

- Генерално би требало да будем строжи, имам више другарски приступ, а требало би да буде другачије, реално. Он је увек добијао праве и добре савете на свим пољима, трудим се да тако остане.

Огњен и Мина пол и име бебе још увек не желе да поделе са јавности:

- Изабрали смо име за дете, али не могу да кажем. Када будемо одлучили, рећи ћемо. Заједно смо бирали, није морао нико да пресуђује јер све је било заједнички. То је некако, чини ми се, ствар коју можеш и да унаказиш, шалим се, али договорили смо се. Веома смо се брзо сложили - открио је Амиџић.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas