Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
филм

Он ће глумити Ацу Лукаса након што је Јанкетић одбио улогу: "Изазовно је" (ФОТО)

Лик Аце Лукаса тумачиће млади глумац, Младен Совиљ

1659354647_ee81231be509aae7b23b826d3c723511db384630.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Аца Лукас најавио је снимање филма и серије "Кафана на Балкану" у којем ће приказати делове свог живота, а иако је првобитно улога била намењена Марку Јанкетићу, глумац ју је ипак одбио.

Како је објаснио, термини снимања за раније уговорени пројекат преклапају се са Лукасовим, те је морао да одустане и то место остави неком другом колеги, избор је пао на Младена Совиља.

Совиљ каже да је пред њим истраживачки задатак, те да ће се посебно посветити овом пројекту који је за њега јако изазован, те до детаља истражити живот славног фолкера.

Прочитајте још: Због велике породичне трагедије повукла се са малих екрана: Ево како данас изгледа једна од омиљених глумица из СРЕЋНИХ ЉУДИ

- Могу да потврдим да је истина да ћу играти у серији, али не могу ништа пуно да причам. Људи који су спремали пројекат су ме звали, причали смо и договорили се. Не знам ништа о Јанкетићу, већ само о себи. Не бих ништа да причам унапред. Марко је свој човек, знамо се, добри смо, али нисмо разговарали о овоме. То што смо пријатељи, не значи да имамо идентичне ставове по питању свега, што не значи ни да немамо. Не знам какав је његов однос био према пројекту - рекао је Младен.

- Знали смо сви колико смо знали, али да улазим дубље у то... Нема особе која не зна нешто о њему. Сада је то један мој други приступ, глумачки рад, истраживачки задатак, приступа се мало детаљније. Свакако је изазовно - закључио је глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas