Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ВИП

Он је познат по СКАНДАЛИМА и МУЗИЦИ, а његов отац и мајка су "из другог света": Знате ли чиме се баве РАСТИНИ родитељи?

Познати репер потиче из породице интелектуалаца.

1628949705_rasta.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Balkaton Gang
Oglas

Репер Стефан Ђурић Раста пажњу јавности привлачи како својом музиком која је често експлицитна, тако и својим бурним животом.

Његов брак са певачицом Аном Николић, са којом има ћеркицу Тару, био је под будним оком медија од самог почетка, па све до краја.

Прочитајте још: Није само РАСТА "крив", посвађале су се и око ЊЕНОГ БРАТА: Ана Николић и Наташа Беквалац су имале СУКОБЕ и раније

Иако више нису заједно, Ана је с Растиним родитељима наводно у добрим односима, па је једном приликом чак и написала да је Тарин деда цар.

Управо је Растин отац заслужан и за реперов музички правац. 

Како је и сам својевремено испричао, Раста је заволео реге кад му је отац пустио песме Боба Марлија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

- Мој отац је заправо био тај који ми је први пустио песме Боба Марлија, где сам ја схватио да је то мој свет интересовања.

Иако су га током каријере пратили бројни скандали, Раста долази из породице интелектуалаца.

Његов отац Драго Ђурић је професор класичне немачке филозофије на Филозофском факултету, а мајка Слађана Ђурић је професорка на Факултету безбедности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas