Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Онаква девојка, онаква удавача, а запросила мужа коме је била ТРЕЋА жена": Сузани Манчић је БИВШИ муж срушио самопоуздање

Сузана Манчић отворила душу

1703420252_beogradsko_prolece_1_29042022_0003.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Откако се појавила на малим екранима Сузана Манчић није силазила са листа најлепших жена са ових простора. Популарна водитељка имала је много удварача, али она је одабрала човека са којим је претходно била пријатељица.

Први муж Сузане Манчић био је члан тада популарног бенда „Седморица младих“ Небојша Кунић. Пар се венчао 1989. године, а развео осам година касније.

Ипак, брак у коме су добили ћерке Теодору и Наталију није био идиличан, чак је имао јако тешке моменте.

Сузана се својевремено шалила како је она запросила Небојшу.

- Обично кажем: онаква девојка, онаква удавача, а запросила мужа коме је била трећа жена.

Водитељка се због породице на неко време повукла са јавне сцене, па је мужа заједно са децом пратила од Лимасола до Москве.

Брак Сузане Манчић нажалост имао је рок трајања.

- Удала сам се из велике љубави, али љубав је кварљива роба, лако нестане - изјавила је једном приликом.

Први муж Сузане Манчић био је узрок њене депресије

Касније је открила да ју је супруг омаловажавао говорећи да више није ни лепа, ни млада, иако тек што је закорачила у четрдесете, као и да је нико не би хтео да није постала његова жена. Признала је и да је патила од депресије, због чега је редовно посећивала психолога.

Бољи дани и нова љубав стигла је поново у живот Сузане Манчић када је упознала свог садашњег супруга Симеона Оцомокоса.

Њих двоје упознали су се 2000. године, а осам година касније љубав су крунисали браком.

‒ Некада су мушкарци збуњени, несигурни, и ако нешто стварно желиш, потпуно је свеједно од кога ће кренути иницијатива и ко ће пробити лед. Мислим да је само први пут тешко удати се, други пут то иде лакше, имамо искуства, знамо које су нам слабости.

Постанемо свесни властитих мана и врлина, јер човек с годинама упозна себе и онда може да живот доведе у ред.

- Било је дана кад сам мислила како можда нисам права особа за дуге везе, брак. Међутим, испоставило се да грешим, да ипак јесам. Требало је само да нађем правог мушкарца, човека који ме разуме, кога ја разумем – открила је водитељка.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas