· · Коментари: 0
ПОТРЕСНО

ОПЕРИСАЛА РАК! Нашој познатој водитељки МАЈКА ПРЕМИНУЛА ОД КАНЦЕРА, а сад је она прошла кроз ИСТИ ПАКАО

"Кад сам се нашла на операционом столу замишљала сам моју децу како се играју и певају."

1629212329_milica-kon.jpg
Фото: Yоутубе Принтсцреен/Папараззо Лов // ДНК

Водитељка емисије "Брак на невиђено" и супруга музичара Марка Кона, Милица Кон, оперисана је недавно након што је установљено да има промене на ткиву дојке, а сада је открила како је преживела дане ишчекивања:

- Скоро сваке вечери сам плакала, а смирила сам се тек када сам дошла у болницу. Посебно ми је било тешко јер је моја мама умрла од рака дојке. Пробудили су се одавно потиснути страхови, што је и логично. Срећом, месецима идем код психотерапеута, а тих дана сам интензивирала сусрете. Формулу, захваљујући којој сам прегурала те дане, чине Маркова немерљива подршка, психотерапија из које су произашле позитивне мисли, пријатељи. Звучи чудно, али сам се потпуно смирила када сам дошла на "Бежанијску косу". Доктор Гранић ми је уливао огромно поверење. Није он лекар који прича бајке, уосталом када сам га питала шта мисли о чему је реч, одговорио је: "Видећемо кад стигну резултати". Али било ми је довољно да га погледам, па да осетим да ће све бити у реду. Била сам фасцинирана чињеницом да државна болница ради као швајцарски сат. Буквално, од припреме за операцију до дана када сам изашла са клинике није се десило ништа што бих сматрала минусом - рекла је водитељка, преноси "Блиц" и открила са каквим мислима се пробудила након операције:

- Моја сестра, која је имала операцију, али другачију од ове, рекла ми је: "С каквим мислима улазиш у анестезију, тако ћеш се и пробудити". Кад сам се нашла на операционом столу, прво сам свима који су били крај мене рекла: "Дивни сте, мени је овде лепо", а онда сам замишљала моју децу како се играју и певају. У тренутку буђења у интензивној нези, на питање "како си", одговорила сам да сам супер. Погледала сам десно и видела момка који се сав тресао. Будући да је био "упуцан", помислила сам да је у анестезију ушао под стресом, па је такав и излазак из ње. Окренула сам главу на другу страну и закључила да је сестра била у праву.

Милица је проговорила и од томе како је провела најтежих 11 дана док сте чекали резултате.

-  Не знам да ли је заслужна психотерапија, сазревање или ме је муж мало опаметио, али тај период провела сам без стреса. Рекла сам себи да нећу да размишљам о томе и - успела сам, што је за мене невероватно, јер сам паничарка. Проблем видим и где га нема, а сада, кад је требало да кренем по резултате, пријатељици сам рекла: "Знам да је све у реду" - рекла је водитељка за магазин "Хелло"

- Звучи чудно када се каже, али нисам прихватала другачији сценарио. 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.