Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Опра Винфри ДРАСТИЧНО смршала: Водитељка довела линију до савршенства (ФОТО)

Водитељка Опра Винфри је успела да победи у борби против сувишних килограма

1701764865_1688128810_opra.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ЦБС
Oglas

Музеј филмске академије у Лос Анђелесу било је идеално место на ком су славни заблистали пред фоторепортерима. Истакла се водитељка Опра Винфри (69), која је носила хаљину модне куће Долце & Габбана. У љубичастој креацији са шљокицама, Винфри је истакла витку линију и открила да је поприлично смршала. Испричала је како је изгубила више од 20 килограма.

Неки су чак навели како никад није изгледала боље. Водитељка је недавно говорила о борби с вишком килограма.

- Када сам први пут чула за лекове за мршављење, помислила сам како су они лакши начин за постизање резултата. Ја желим сама да успем у томе. Постоји део мене који осећа да то морам да учиним на тежи начин, да морам да наставим да се пењем по планинама, да морам да наставим да патим јер ћу се у противном осећати као да варам саму себе - рекла је, па додала:

- Моје тело таложи масно ткиво, била сам пуно пута на дијети, али чини се да оно увек жели да се врати на одређену килажу. На пример, када бих појела питу од јабуке у 11 сати увече, ујутру бих била два килограма тежа. Једноставно не смем да једем касно.

 

Опра је једном приликом рекла и како јој смета што људи ружно говоре о онима који су гојазни. Верује како је тим људима тешко јер су и сами свесни да имају проблем, и не треба им паметовање са стране него помоћ и савет. Закључила је како се људи према њој другачије понашају када има вишак килограма.

- Другачије ме третирају када имам више од 90 килограма и када имам мање од 90 килограма. Не би ли требало да сви више прихватамо тело у ком год одлучујемо да будемо - упитала је Опра.

Иако данас има милионе, детињство јој није било лако. Одгајала ју је самохрана мајка, имала је 13 година када је побегла од куће и то зато што су је сексуално злостављали. Остала је трудна с 14 и родила, али беба је преминула убрзо након тога. То је за њу било толико трауматично, да касније више није имала децу. У вези је с педагогом Стедманом Грејемом (72) од 1986, а иако су се верили 1992, никада се нису венчали.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas