Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХАОС

"Оправдала је ужас који ја и моја породица преживљавамо": Јелена Карлеуша и Марија Шерифовић у свађи након скандала у Звездама Гранда? (ФОТО)

Иако је прошло скоро седам дана од скандала који је обележио последњу емисију "Звезде Гранда", страсти се никако не смирују

1616159630_karleusa-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва
Oglas

Последња емисија популарне емисије унела је многе размирице због кандидаткиње Вање Кнежевић, чији је ментор Марија Шерифовић, након сукоба који је имала после свог наступа када јој је Јелена Карлеуша упутила критике на рачун изгледа.

Прочитајте још: Овако је настала чувена сцена у МАРОТОНЦИМА: Павле Вуисић је чекао 20 година да се освети Бати Стојковићу (ВИДЕО)

То је изазвало озбиљан гнев међу фановима младе кандидаткиње, који су позивали на линч Јелене Карлеуше. Ипак, све би то прошло без велике помпе, да Вања Кнежевић на свом Инстаграму, није рипостовала претње упућене певачици.

Вања је дисквалификована из такмичења од стране продукције. Синоћ је Марија Шерифовић, која је уједно и ментор младе певачице, дала своју визију ствари, додајући да је Јелена Карлеуша претерала у читавој овој ситуацији 

- Ја имам само једну ствар да кажем. Дакле, мени се чини да су сви претерали. Мени се чини да је моја колегиница ово схватила превише лично, да је њена рекција била, нећу реци исхитрена, јер она врло добро зна шта ради и то ради врло свесно. Сматрам да Вања није требало да подели споран садржај јер им се на почетку сваке емисије и каже: "Децо, водите рачуна шта качите, немојте да се препуцавате са жиријем јер то заиста и нема смисла, тако да то није океј" - рекла је Марија.

Коментар Марије Шерифовић веома је изнервирао Јелену Карлеушу, која је своју дојучерашњу добру пријатељицу, блокирала на Инстаграму, а потом јој одговорила:

Фото: Принтсцреен Инстаграм сторy/карлеусастар

- Поводом изјаве Марије Шерифовић: Да је неко позвао на њено разбијање главе и линч њене породице, прва бих реаговала и подржала дисквалификацију таквог такмичара. Нажалост, Марија то није урадила и својим изјавама додатно је оправдала ужас који ја и моја породица преживљавамо без икаквог разлога. Додаћу, Марија је користила много горе речи од "обукла си се као тетка" према кандидатима. Није то објаснила и заштитила ме као члана жирија. Она одлично зна да коментарисање нечијег певања, облачења и сценског наступа никако не може да буде психичко злостављање, већ део нашег посла као жирија. Свако ко има психолошке сметње и конструктивну критику доживљава као тортуру не треба да се бави шоу бизнисом, што је Марији врло јасно. Тужна сам и разочарана што ово доживљавам, али уз помоћ милиона мојих фанова, драгих колега и "Гранд" продукције, која је јасно осудила ову фарсу бићу још јача- рекла је Јелена и додала да је због претњи и линча њене породице, одлучила да тужи кандидаткнињу Вању Кнежевић, тако да ће читав овај случај решење добити на суду.

- Због позивања на насиље, као и због изјава које су проузроковале брутални медијски линч мене и моје породице деце, одлучила сам да поднесем кривичну пријаву против кандидаткиње "Гранда" Вање Кнежевић - истакла је Карлеуша.

Фото: Принтсцреен Инстаграм сторy/карлеусастар

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas