· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Орландо Блум на ивици смрти: Очи у очи са белом АЈКУЛОМ, а снимак видело 5,3 милиона људи (ВИДЕО)

Орландо Блум је возио даску са веслом, а онда се изненада појавила ајкула!

1631687054_Olaando-Blum-Epa.jpg
Фото: ЕПА

"Страх је постао мој пријатељ" - изјавио је Орландо Блум после инцидента са ајкулом.

Прочитајте још: Глумица МЕГАН ФОКС у најпрозирнијој хаљини до сада на додели наргада: Превазишла изглед са претходног црвеног тепиха (ФОТО)

Сензационалан видео је одгледало 5,3 милиона људи

Глумац биоскопског мега-хита "Пирати са Кариба"је снимљен како весла даску у Малибуу само неколико метара од велике беле јакуле. Орландо Блум (44) је објавио овај сензационализни видео како воз падл у друштву ајкуле и одмах је постао хит на друштвеним мрежама. Видело га је 5,3 милиона људи на Инстаграму!

Фото: Instagram/ screenshot orlandobloom

Фотограф Карлос Гауна био је са другом, глумцем када је снимљен видео у којем млада бела ајкула прави кругове испод Орладо Блума.

Глумац је на себи имао само шорц за купање

Орландо је имао само шорц

Орландо Блум је возио падл са вереницом Кети Пери, са којом иначе има бебу, а то је радио прилично неустрашиво, јер је био свестан да је ајкула испод њега.

Орландо Блум је на себи имао само шорц, а ајкула се приближава све више и више.

Прочитајте још: Прекрила главу МАСКОМ као из ХОРОР филма: Ово је НАЈЈЕЗИВИЈЕ издање Ким Кардашијан до сада (ФОТО)

- Падл борд (даска) са Великим Белим. Када страх постане твој најбољи пријатељ. Хвала што си ми снимио тај тренутак - написао је Орландо Блум.

Да ли ти је ајкула појела весло?

Његов друг Карлос је прокоментарисао:

- Диван дан човече! Имаш одличан снимак са младом белом ајкулом! Драго ми је због тебе, то је нешто што никада нећеш заборавити. Веома смирена ајкула - написао је фотограф.

Фотограф је, такође, поделио видео, а пратиоци Орландо Блума су се шалили речима: Да ли ти је ајкула појела друго весло?=

Орландо воли адреналин

Видео је објављен управо после његове исповести да је пре 22 године доживео несрећу у којој замало није погинуо.

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

Орландо Блум је пао са трећег спрата 1998. године, али је преживео без последица.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.