Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОСОБИНА КЕЈТ МИДЛТОН ЗА КОЈУ НИКО НЕ ЗНА: Никада не бисте помислили да је принцеза од Велса таква

Погледајте коју особну Кејт вешто скрива

1712733088_Foto-Prodimedia-Kejt.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Кејт Мидлтон је једна од најпраћенијих светских личности. Годинама је под лупом јавности, која ју је добро упознала, али је једна њена особина остала добро сакривена. Многи ову карактеристику не би повезали са принцезом од Велса, због њених бројних јавних наступа које јој намећу функција и положај у британској краљевској породици.

Биографкиња краљевске породице, новинарка и уредница Ванитy Фаир Сали Бедел Смит рекла је за Пеопле да је Кејт Мидлтон морала да буде храбра да би надвладала своју природну срамежљивост како би пред камерама саопштила ионаку тешку вест - да има рак. Био је то велик корак за краљевску породицу и сигурно није био лак.

Бедел Смит је напоменула да је обраћање Кејт Мидлтон било достојанствено, искрено и директно, у видеу који је снимио ББЦ Студиос у дворцу Виндзор 20. марта. Снимак је емитован два дана касније.

- Она је природно срамежљива, а за то јој је требало много труда - поручила је.

Кејт води храбру битку са канцером, и добила је огромну подршку јавности, а због такве подршке прекршена је и традиција па Кенсингтонска палата шаље честитке са захвалницама грађанима који су принцези упутили жеље за што бржи опоравак.

- Хвала вам на лепим жељама њеном краљевском височанству принцези од Велса. Ваш пажљив гест јако ценимо - пише на једној таквој захвалници.

Палата обично шаље честитке у посебним приликама као што су рођендани и Божић, када примају дописе од краљевских обожавалаца. Разгледница је послата без слике што је необично јер се иначе шаље са фотографијом.Британка Алекс Мари је добила такву честитку и написала је на Твитеру (X мрежи) да ће то чувати цео живот као и да је поруку са најлепшим жељама за Кејт Мидлтон послала у јанару након што је речено да је принцеза имала операцију абдомена у приватној болници у британској престоници.

Канцер је дијагностикован и краљу Чарлсу који је данас имао важан састанак у Лондону. Бивши радник палате рекао је за Пеопле да је реакција јавности на вест о здравственом стању Кејт Мидлтон сложена. "Није било злонамерних људи. ли то је ослободило пригушени осећај да људи желе информације - нажалост, то је проклетство бити члан модерне династије".

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas