Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Оставила је Звезде Гранда у сигурним рукама": Ана Севић имала јасну поруку за Сању Кужет

Ана Севић ће водити такмичење "Звезде Гранда" јер је Сања Кужет морала да се повуче због трудноће

1708780786_Foto-Ataimages.rs-Sanja-Kuzet-i-Ana-Sevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ана Севић вратила се у „Звезде Гранда“ као водитељка где је заменила Сању Кужет која је у благословеном стању и за коју има посебну поруку.

Ана је испричала и како је реаговала када је добила позив од Саше Поповића да се поново нађе у улози водитељке „Звезда Гранда“.

-Искрено уопште нисам планирала још увек да се враћам. Имала сам разноразне понуде али некако ништа ми није било оно пршаво. Али заиста када ме је Саша позвао и рекао ми: „Еј, слушај. Тако стоје ствари. Ја мислим да само ти то можеш да радиш“ једноставно то је било то. Зато што су „Звезде Гранда“ за мене не само емотивно битне на сваки могући начин, јер су оне биле огромна прекретница у мом животу. Ја сам се такмичила, потом сам водила две сезоне. Могу да кажем слободно да су ми „Звезде Гранда“ промениле живот. Самим тим осећам и неку врсту одговорности да будем ту за све - испричала је Ана.

Севићева је испричала и каква је била реакција њеног супруга Данијела Недељковића када му је саопштила да ће се поново наћи на сцени у улози водитељке популарног такмичења.

-Одушевио се. Он много воли када ја или снимам песме или радим било шта у вези са медијима. Он зна у ствари колико ја то волим и колико уживам у томе. Али мало сам се уљуљкала са двоје деце. Нисам још као што сам рекла планирала да се вратим на сцену али Саша Поповић је имао друге планове за мене – нагласила је Ана и додала да ће јој сада посебно значлити брига супруга око породичне организације са наследницима:

-Супруг је ту. Нас двоје смо тим који је 24 часа са својом децом. Он је са њима, баке ће „улетети“ када загусти“ и то је то.

„Није ни време ни место да се улази у било чији новчаник“

Ана је проговорила и о висини хонорара који је добила за своје ангажовање, а у јавности се спекулише о цифрама од 2.500 до чак 5.000 евра.

-Никада нисам коментарисала ништа у вези са финансијама па ће тако бити и сада. Мислим да није ни време ни место да се улази у било чији новчаник. Како ја не улазим у туђе новчанике тако не треба нико ни у мој – рекла је Ана.

Ана Севић послала поруку Сањи Кужет

Она је открила и да ли се чула са дојучерашњом водитељком „Звезда Гранда“ Сањом Кужет.

-Нисмо се чуле. Честитала сам јој наравно када сам чула да стиже још једна бебица и много ми је драго због тога. Сања је дивна жена и драго ми је што је остварена на свим фронтовима. Желим јој да ужива у својој трудноћи и да јој кажем да је „Звезде Гранда“ оставила у сигурним рукама - поручила је Ана и додала да ће се вероватно чути са Сањом у наредном периоду.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas