Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Оставите је на миру!": Огласио се славни фотограф након скандала Кејт Мидлтон

Славни фотограф се огласио поводом спорне фотографије Кејт Мидлтон

1710504262_3175347_kejt-midlton-profimedia0723055254_ls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након што су многи обожаватељи приметили да је принцеза од Велса Кејт Мидлтон уредила своју фотографију на којој позира са децом за Дан мајки, скандал је одлучио да коментарише и британски фотограф Ранкин, који је иначе познат по својим портретима Бјорк, Кејт Мос, Мадоне, Дејвида Боувија и краљице Елизабете ИИ.

Ранкин сматра да принцезу не треба кртииковати. "Пустите је на миру! Била је у болници пре два месеца. Њено извињење није била потребно јер је то лична фотографија коју је објавила. 

Људи је критикују само зато што мисле да је поседују", рекао је славни фотограф. 

Принцеза се извинила

Након што је откривено да је њена фотографија уређена, Кејт је одлучила да се извини. Упркос позивима да се објави изворна слика, Кенсингтонска палача инсистирала је да неће поново да објави необрађену фотографију Кејт и њене деце.

"Као и многи фотографи аматери, повремено експериментишем с уређивањем. Желела сам да изразим своје извињење због било какве забуне коју је изазвала породична фотографија коју смо јуче поделили. Надам се да су сви који славе имали срећан Дан мајки", изјавила је Кејт.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas