· · Коментари: 0

ОСВЕТНИЧКА ФРИЗУРА: Лејди Дајана је имала чувену хаљину, а Меган Маркл овако показује да је НИКАД ЈАЧА (ВИДЕО)

Прво јавно појављивање након одлуке да не присуствује крунисању

1682413063_profimedia-0771593078-Megan-Markl-naslovna.jpg
Фото: профимедиа

Чини се да све што Меган Маркл уради или не уради, крије неку поруку. Она се недавно појавила по први пут јавно, након објаве палате да ће крунисању присуствовати само принц Хари, без остатка своје породице, која ће остати у Калифорнији.

Неко време се није пуно појављивала на догађајима, али је зато њен публициста одговорио на наводне приче о разлозима зашто неће бити 6.маја у Лондону. Након што је одбацила сву драму својим одговором, Меган се фокусиарала на свог блиског пријатеља, Мисаха Харимана, и на- своју косу!

У видеу који је проциркулисао интернетом, војвоткиња од Сасекса се појављује са свежом фризуром, дугом степенастом сјајном косом, која је потпуно равна и има црвенкаст тон.

@тхероyалфаамилy Мегхан интродуцед @мисанхарриман ат Тед Талк 2023❤️. Схе ис глоwинг ☀️ . Мисан аттендед тхе Суссеxес wеддинг анд хас такен манy пицтурес овер тхе yеарс инцлудинг тхе оне wхо тоок тхе матернитy пхотос виа иПад анд тхе абсолутелy адорабле пхотос оф #Лилибет такен он хер 1ст биртхдаy 🎂. Мисан, wхо хас беен парт оф тхе цоупле’с лове сторy фром тхе бегиннинг хас саид ин тхе паст то бе гивен тхе оппортунитy то схоот тхеир прегнанцy схоот ин партицулар wас поигнант: “То бе аскед то хелп схаре тхис абсолуте јоy афтер суцх ан унимагинабле лосс анд хеартацхе ис а маркер оф труе фриендсхип. Мег реминдед ме тхат хад И нот интродуцед хер то а мутуал фриенд тхен схе wоулдн’т хаве мет Харрy. И’м гратефул фор wхатевер смалл парт И плаyед.” Детаилс абоут тхе пхотограпхер 📸: “Мисан Харриман ис а Нигериан-борн Бритисх пхотограпхер, ентрепренеур анд социал ацтивист. Ас wелл ас беинг оне оф тхе мост wиделy-схаред пхотограпхерс оф тхе Блацк Ливес Маттер мовемент, Харриман ис тхе фирст блацк ман то схоот а цовер оф Бритисх Вогуе ин тхе магазине’с 104-yеар хисторy.” #мегханмаркле #дуцхессофсуссеx #роyалфамилy #бритисхроyалс #роyалс #принцехаррy ♬ Оригиналтон - Тхе Роyал Фамилy


Меган је блистала, док је насмешено хвалила свог пријатеља фотографа, који је забележио неке од најбитинијих породичних тренутака- од њене друге трудноће, до првог званичног портрета њихове ћерке Лилибет. Имајући на уму све драге успомене које је он овековечио, Меган је снимила кратак увод уочи његовог говора за ''Тед разговоре''.
Она се појавила на екрану показујући да свој углађени нови изглед и дугу косу,  а тиме као да је желела да поручи да је ништа не може пореметити, и да ужива у свом животу са породицом у Монтеситу, те да јој краљевство није ни на крај памети.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.