· · Коментари: 0

ОТКРИЛА ТАЈНЕ ПОСЛЕ 40 ГОДИНА: "Принцеза Дајана ми је ПОВЕРИЛА зашто се принц Чарлс оженио њом! Све је знала!"

Мало тога је остало необјављено и неиспричано када је у питању брачни живот принца Чарлса и принцезе Дајане.

1626429943_dajaana-i-carls.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен / 0мгАирсофт

Међутим, недавно у јавност испливао разговор Лејди Ди и њене комшинице Дејне Брук.

Дејна је испричала да је принцеза Дајана знала да није била први избор за будућу жену принца Чарлса. Он се, наиме, пре Дајане забављао са њеном рођеном сестром, Саром Спенсер. Међутим, није желео да се њом ожени јер је пре њега имала бројне момке.

Дајана је Дејни тада рекла да мисли да је Чарлс "бацио око" на њу и да ће њу, уместо сестре Саре и да ожени. Лејди Ди је у инервјуу рекла да мисли да је за краљевску породицу она бољи избор, јер није попут њене сестре "ускакала у разне кревете", односно јер је била девица.

"Дајана је била несигурна и срамежљива. Сваки пут кад бих је срела, скривала се и као да је хтела да буде невидљива. Од свега на њој највише памтим њене очи. Плавозелене очи које су изгледале као светла аутомобила када би вас погледала", рекла је Брук, преноси британски Експрес.

Брок је рекла и да јој је Дајана тада признала да је у вези са будућим краљем.

Дајана је тада испричала да се она и Чарлс налазе у медијском хаосу без икаквог повода и да краљевска породица није учинила довољно да је заштити од новинара.

Пожалила се да јој сметају трачеви да се ноћу налази с принцем, али је и признала новинарки да сматра да су је изабрали за краљевску невесту само зато што је девица.

"Моја сестра је излазила с њим, али ја им више одговарам јер немам прошлост иза себе. Нисам трчала из кревета у кревет", објаснила је принцеза.

Чарлс и Дајана су се венчали 29. јула 1982. године.

                              Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.