Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОТКРИВЕНА ПРАВА ИСТИНА: Како је Шакира сазнала да је муж вара

Шакира коначно открила да ли је Пикеову прељубу одала тегла са џемом. Многи су се питали а коначно је стигао прави одговор

1710863126_profimedia-0194004417.jpg
Пхото:Профимедиа
Oglas

Шакира (47) је открила да „није истина” да је раскинула 11 година дугу везу са Ђераром Пикеом зато што је пронашла теглицу џема од јагоде. У интервјуу за Тхе Сундаy Тимес певачица је дала једноставан одговор на то да ли је наводна превара њеног бившег дугогодишњег партнера разоткривена теглом џема.

„Није истина”, рекла је Шакира.

Она и Пике (37) јавно су раскинули своју везу у јуну 2022, из које имају два сина, Милана (11) и Сашу (9). Убрзо након што је пар раскинуо, бивши фудбалер почео је да се забавља с Кларом Чијом Марти.

Само два месеца пре него што су се растали, Шакира је објавила песму и спот „Те Фелицито” с Раувом Алехандром.

У споту певачица гледа у свој фрижидер, а то је подгрејало спекулације да је тако можда сазнала за везу Пикеа и Марти.

Касније је у јутарњем програму „Тхис Морнинг” у мају 2022. рекла да је погледала у фрижидер „како би пронашла истину” и додала: „То је када одем до фрижидера и пронађем главу Раува Алехандра.”

СхоwНеwс Тодаy су пренели шпански ТВ програм према ком је Шакира сазнала за неверу кад је дошла кући с путовања и видела да јој недостаје џем. Бивши професионални фудбалер ни њихово двоје деце нису волели тај џем, што је навело Шакиру да помисли да је неко други био у њиховој кући и јео њен џем од јагоде.

Иако није било лако ући у траг наводном интервјуу, Шакирини обожаватељи одржали су теорију у животу путем друштвених мрежа с много твитова везаних за џем.

У интервјуу је говорила и томе како јој је приоритет била љубав изнад каријере.

„Дуго времена сам ставила каријеру на чекање, како бих била уз Ђерара, како би он могао да игра фудбал. Било је пуно жртве за љубав”, рекла је за Тхе Сундаy Тимес. Њен последњи албум „Лас Мујерес Yа Но Ллоран” је на шпанском и биће објављен у петак. Представљаће „трансформацију бола у креативност, фрустрацију у продуктивност, љутњу у страст и осетљивост у зацељење.”

(Курир)

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas