· · Коментари: 0

ОТКРИВЕНА ТАЈНА: Једна од највећих хитова Силване Арменулић, био је намењен ОВОЈ певачици

Откривена дуго чувана тајна

1657089456_silvana.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен

Силвана Арменулић, након саобраћајне несреће у којој је 1976. године изгубила живот, иза себе је оставила небројано хитова, кроз које и дан данас живи. Ипак, неке песме које је снимила, нису биле намењене њој.

Прочитајте још: Сви је знате као Драгчетову ћерку у серији "Мој рођак са села", повукла се из глуме и израсла у праву лепотицу: Ево како данас изгледа мала НЕВЕНА (ФОТО)

Зораци Марковић, гостујићи у једној емисји, причала је о свом познанству са Томом Здравковићем и открила, да је песма "Шта ће ми живот", била намењена њој.

- Мени је била прва турнеја у Мостару са Томом, тада нас је било 20ак и сви су били звезде. Мени је част била велика. Након концерта бисмо ишли у кафану коју би он бирао, ја сам гледала у њега као у икону. Била сам му као дете. Упијала сам како ради, како живи. Дешавало се и да потрошимо све паре. Тај човек се никада више неће родити - рекла је Зорица и додала:

- Сећам се, кафана негде код Шида где смо певали. Тада је он компоновао песму "Шта ће ми живот без тебе драги", он ме је позвао и морам рећи да је та песма била мени написана, намењена мени. Када се завршила турнеја, он је дао песму Силвани. Ни једног момента нисам зажалила због тога, песма је отишла у праве руке и много ми је драго што је та песма њој припала. Он је гајио посебне емоције према њој - закључила је Зорица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.