Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривено због чега се растао један од најлепших парова: "Џо је велико дете"

Џо Манганијело и Софија Вергара заједно су били од 2014

1697462637_144b20854319cb8dc9b2bedfcbc8387ae9b73ebb.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Био је опчињен њом много пре него што су се упознали, па му није требало дуго да је запроси. Пар се венчао у новембру 2015. и чинило се да су срећни током брака.

Џо је једном рекао о њиховој заједници: "То је тако лака веза - лака на све праве начине. Гледајући уназад на везе које сам имао пре овога, мислим да ми је свемир давао неке тешке вежбе." Али, знамо да ниједна веза није савршена и чини се да Софија и Џо нису могли да преброде неке препреке на које су наишли.

Званична изјава пара у вези с њиховим разводом била је прилично устаљена: "Донели смо тешку одлуку о разводу. Као двоје људи који се јако воле и брину једно за друго, љубазно молимо за поштовање наше приватности у овом тренутку док пролазимо овом новом фазом наших живота." Међутим, блиски извори дали су више информација о томе шта се догађало. Они који су блиски Софíји и Џоу приметили су да су, иако су имали пуно љубави једно према другом, волели различите ствари.

"Џо је велико дете - воли да игра 'Дунгеонс & Драгонс', воли да се рве, воли видео игре, филмове о суперхеројима, стрипове, иде на концерте, велики је обожаватељ НФЛ-а. Он јури забаву", открио је извор. "Увек воли да буде напољу и једноставно да се добро забавља. И онда, када је време за озбиљност и када је време за посао, он укључи тај део себе, али увек је спреман да живи пуним плућима и излази напоље и само сезабавља и забавља." 

С друге стране, Софија је "потпуна супротност", више је окренута "селебрити стилу живота" с отменим вечерама и излетима. На крају, њихове разлике су створиле дистанцу међу њима. "Онда су, мало по мало, престали да желе да буду заједно и престали су да се друже. Њихови ставови о свему су били потпуно различити, а тако нешто је изузетно исцрпљујуће за везу", објаснио је извор. "Сада кад више нису заједно, лакше им је. Романтични део њихове везе је готов. Одвојили су се од нечега што је могло да буде јако добро", додао је, пише Бригхт Сиде.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas