Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАЈ ГЛУМАЦ ЈЕ БИО ВЕЛИКА ЉУБАВ ЧУВЕНЕ ГЛУМИЦЕ: Млађи је од 20 година, а ВОДИЛИ СУ ЉУБАВ и пред публиком (ФОТО)

Мирјана Карановић једна је од наших најбољих глумица, а у седмој деценији умећем и изгледом осваја сцену и бира улоге после којих мало ко може да остане равнодушан.

1698909994_78137_08032021mirjanakaranovicbdp-6-_f.jpg
Фото:Танјуг
Oglas

О свом привантном животу ретко говори. Познато је да нема деце и да се никада није удавала, а мало ко зна да је једна од њених највећих љубави био глумац Ермин Браво, који је од ње млађи 20 година.

Мирјана је једном приликом причала о представи у којој су њих двоје водили љубав на сцени.

- Ради се о вођењу љубави на позорници. На бини је земља, ми без одеће и немамо никакву заштиту од прљавштине, а след догађаја проузрокује наша велика страст. У тако напорној поставци, за глумицу је неопходно да има партнера на кога се може ослонити и бити потпуно сигурна да ће је придржати кад треба, а да притом не размишља о томе да су без гардеробе. Све је то Ермин изнео тако да нисам имала никаквих проблема, тако је задобио моје поверење. Он је један од најбољих партнера које сам икада имала - без задршке је рекла тада Мирјана Карановић за домаће медије.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pope Kefalo (@popekefalo)

Она је и о својој бившој љубави увек имала речи хвале.

- Ермин Браво је нешто најбоље што ми се догодило у последњих неколико година, он ми је веома важан у животу - рекла је раније Мирјана Карановић за медије.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas