Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако је изгледала чувена СЕВЕРИНА пре пластичних операција: Разлика ће вас изненадити (ФОТО)

Популарна певачица не личи на себе на слици из младости

1659703664_severina_23112019_0061.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Северина важи са једну од најлепших певачица са ових простора. НЕдавно је напунила 50 година, а изгледа боље неко икада. Мајка је сина Александра, а после порођаја се брзо вратила у форму и повратила изглед од раније.

На јавној сцени се појавила 90-их година прошлог века, али је постала популарна почетком 2000-их. Од тада ређа хит за хитом, а остаће упамћена и по бројним скандалима који су је пратили током каријере.

Она је била са Миланом Поповићем, са којим има сина Александра, а растали су се веома бурно. Након њега се удала за знатно млађег Игора Којића, сина чувеног певача Драгана којића Кебе. Од њега се такођеразвела, а била је и у свађи са својим сестрама. 

Прочитајте још: Дупло славље у породици РОКВИЋ: Никола и Бојана чекају ТРЕЋЕ дете

Она је водила борбу за старатељство над Александром, када је њен бивши Милан тврдио да певачица због бројних турнеја, нема довољно времена да се посвети сину.

 

Њене песме и изглед су учинили а она постане велика звезда, међутим, она није увек изгледала као сад. Иако тврди да је од естетских захвата оперисала само нос, слике из прошлости би можда рекле другачије. На вама је да процените.

“ Са 20 година сам оперисала нос, наговорио ме доктор. Није био грбав ни ружан. Дође ти тип и каже, ја бих мало тај нос средио и ја му дам свој нос. На носу сам стала, имала сам проблем с дисањем после операције, не пре. Али је лепши него мој рођени. Што јест, јест“, испричала је својевремено за медије хрватска поп звезда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas