· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Рада Манојловић је одбила да сними ОВЕ ПЕСМЕ, а оне су постале ПРАВИ ХИТОВИ!

Мега хитови које није препознала

1613667164_New-Project.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Рада Манојловић велики је љубитељ друштвених мрежа, а недавно је отворила и Твитер налог, како би комуницирала са својим пратиоцима.

Прочитајте још: Дарко Лазић проговорио о смрти оца и открио због чега се каје: "Тек кад изгубиш некога, схватиш неке ствари!"

Фанове је занимало све о њеном животу, али и да ли је неке неке песме одбила да сними, који су дас постали велики хитови. Том приликом певачица је открила, да је било доста песама које у том периоду није препознала да ће постати хитови, па су их снимиле њене колегинице, али било је и оних нумера, које због уговора са Грандом, није могла да отпева.

 

- Мене занима да ли постоји нека песма коју ти је неко нудио, а ти си желела да је снимиш па је снимила нека друга певачица- гласило је једно од питања упућених Ради.

- Има их, и нисам препознала да су хитови: "Три чаше", "Мишу мој", "Боинг 747", "Ево, ево" од Секе, али је тада била само мелодија без тог текста - одговорила је Рада.

Питање које је веома узбудило Раду, било је и то, да ли је  пропустила да сними и песму “Бред Пит”, која је постала хит у извођењу Северине:

Прочитајте још: Кренуо маминим стопама: Син Анђелке Прпић постао водитељ (ВИДЕО)

- Не подсећај ме, ово су песме које сам ја преслушавала и одустала, а за “Бред Пита” и цео тај албум је мало другачија прича била. Ја сам то све хтела, али пошто сам била под уговором, Поповић је о томе одлучивао и на крају се он није договорио са Аспиринцима”, написала је певачица.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.