Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је ћерка Мирољуба Аранђеловића Кемиша из ПРВОГ БРАКА: Познато је и у каквим је односима са Зорицом Брунцлик (ФОТО)

Прва наследница Мирољуба Аранђеловића Кемиша не ескпонира се у јавности

1682763673_balkan_nagrade_17012023_0011.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Мирољуб Аранђеловић Кемиш деценијама уназад ужива у складном браку пуном љубави са певачицом Зорицом Брунцлик, а мало ко зна да има ћерку из првог брака, која се никада није експонирала јавно.

Мирољуб Аранђеловић Кемиш у младости је важио за великог заводника, те је љубавним животом често интригирао јавност. Познато је да је пре брака са Зорицом био са њеном колегиницом Весном Змијанац, али пре него што ју је одвео пред олтар, хармоникаш је иза себе већ имао брак из којег има ћерку.

Кемишева прва супруга зове се Драгица и није јавна личност. Познанство су стекли 1979. године у Франкфурту, а у браку су били нешто више од годину дана.

Драгица и Мирољуб су се развели када се музичар вратио у домовину на одслужење војног рока, те је ћерка Јелена остала са мајком у Немачкој, где живи и данас. Она је данас веома успешна на пословном, али и породичном плану. Наиме, Јелена се удала и пре неколико година добила ћерку Луану. Јелена не посећује често Србију, те се доста спекулисало о томе у каквим је односима са оцем, али и са маћехом Зорицом.

- Јелена је плод једне љубави. Живи у Немачкој и ради у познатој авио-компанији. Зорица и ја смо и са њом, и са њеном мајком, у феноменалним односима. Верујте да у нашој фамилији нема ничег шокантног. Ћерка ми је подарила унуку Луану. Са зетом долази у Србију и сви уживамо у породичним окупљањима - рекао је прослављени хармоникаш, преноси "Сторy", а Зорица је на то додала:

- Јелена је одувек добродошла у нашем дому. Ми децу не раздвајамо. Сви се лепо слажемо, волимо и поштујемо. С обзиром да она живи у Немачкој, нажалост, не можемо стално да се посећујемо, али водимо рачуна о важним датумима и рођенданима.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas